Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki
🎄 Wesołych świąt życzy poezja.org 🎄

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Złamany   Moje niegdyś tętniące życiem serce zostało wypłukane z człowieczeństwa. Bolą kości od ciągłego stania za spraną, spoconą bawełną koszulki.   Jarzące nadzieją światło przebiega bez iskry. Jak mam przebaczyć ludziom, gdy oni, w poliamidowych kurtkach, odłączyli mnie od własnej krwi?   Płakałem między kruchym, zziębłym tynkiem a własną biologiczną ścianą, bo zrozpaczona matka straciła syna, gdy spojrzała mu prosto w oczy.   Porwała mnie własna skóra, złamała mój drewniany podest. Więc zerwę na samym dnie, plakaty z własną podobizną. Nie chcę, by świat mnie szukał.      
    • w poszukiwaniu złotych myśli  znalazłem złoto gwiazd karmiących planety sokiem z żelaza   to chyba nasza wieczność tutaj zostanę na święta jak myśl przed myślą
    • @KOBIETA Piękny wiersz i załączona piosenka tez mi sie bardzo podoba :)    Niesamowite jest to ile rzeczy uchwycisz w dosłownie kilku wersach.   Pozdrawiam
    • @Marek.zak1 Też mam dużego misia, nie zawodzi. Fajny wierszyk, pogodny i przytulny. :)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...