iwonaroma Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 pulchniutka cieplutka z wysokim kokiem na wpół czarnych i srebrnych włosów dźwięcznym głosem 'Matko Święta!' wołałaś zarówno w przykrych jak i radosnych wydarzeniach 'Matko Święta!' gdy stłukłam kolano 'Matko Święta!' że dostałam piątkę Matko Święta Matko Święta... W moim ciemnym dzieciństwie byłaś jasną polaną gdzie mogłam się schronić i zaznać swobody być akceptowaną taką jaką byłam dziś mi się śniłaś tak ciepło radośnie z tak znanym mi cudnym perlistym śmiechem Matko Święta byłaś moją mamą chrzestną więc Matką i w dodatku na pewno byłaś/jesteś Święta 6
WarszawiAnka Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 Piękny i bardzo wzuszający wiersz. Doskonale oddałaś atmosferę ciepła i serdeczności, która obejmuje także czytelnika. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam - podoba się ma sens - Pozdr. uśmiechem.
iwonaroma Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Tak! Dzięki Bardzo Aniu dziękuję :) Również pozdrawiam Dziękuję :) Również pozdrawiam :) Również uśmiechem pozdrawiam :) @Leszczym :) @Dariusz_Sokołowski :) @huzarc :) Podziękowania
iwonaroma Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielu chrześniaków mają super rodzice chrzestni :) na pewno jesteś fajową mamą chrzestną :) Dzięki i również pozdrawiam
wjola Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 a ja miałam taką babcię "Matuchno kochana" :) (chociaż też i "psia krew" zakląć umiała)
iwonaroma Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Fajne takie barwne, ciepłe osoby :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi