Somalija Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) to nie noc śródlato blady błękitny mrok drobne bezkrwiste po lesie rozprasza moje tkanki nie trzeźwieją za tobą opuszczam ciało nigdzie nie jest daleko martwe bezokie czują ożywioną siłę śledzą a ty nie wyprzęgaj mnie z sobie pocałunków łąką w ekstazie Edytowane 21 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2021 @Somalija kurczę fajne te Twoje wiersze, lekkie, niewymuszone,z dystansem, ironią i fantazją;) 1
Somalija Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @Leszczym a dodając go myślałam odwrotnie, że mam tak ciężką duszę i sztywne myśli. Dziękuję za miłe słowa, pomyślę czasem o nich i poszukam w sobie nowych rozwiązań Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @jaguar @jaguar nie martw się, to tylko wyobraźnia, która mnie niesie. Dziękuję za odwiedziny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Miłego dnia
Arsis Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @Somalija masz, okładka płyty jest wybitnie ohydna, ale muzyka przepiękna (chodzi o to, że pozory czasem mylą)... o ile dasz się jej porwać w daleką podróż...
Somalija Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis przesłucham, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz, że ostatnio tak nadaliśmy pod moim wierszem, że wszedł do 5 najpopularniejszych . Szok, trochę mi wstyd, bo tyle tu inspirujących wierszy... Edytowane 22 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2021 @Somalija a może wpadnie ci do ucha alchemia serca?
Rekomendowane odpowiedzi