Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 19 Lipca 2021 przez Igor Osterberg aliceD (wyświetl historię edycji) 2
Somalija Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD pamiętaj albo inerpunkcja na 100 %, albo na 0. Jeśli zaczynasz stawiać znaki to musisz dokończyć. Popraw, jurto sprawdzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Somalija @Somalija hahahahahaah a nic nie poprawię i co ? będzie ban? szarp mi serce - ale ja nie mam serca :P
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) @Igor Osterberg aliceD oj tam... od razu ban, po koleżeńsku chciałam pomóc, jeśli nie chcesz, to trudno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Trzymaj się . Edytowane 19 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Fajny tekst. Tak bywa po rozstaniu, szczególnie jak z inicjatywy drugiej osoby. Jeszcze to "choc" w tytule do korekty. Pozdr. M
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Marek.zak1 thnx. mówisz i masz ;) 1
Gość Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD Jest o nieszczęśliwej miłości, moje ulubione klimaty - więc plus. Za klimat - też plus. Mały minut jedynie za to, że ten wiersz... no mógłby być ciut mniej, powiedzmy, typowy. Fajnie by było, gdyby się czymś wyróżniał spośród masy podobnych utworów. Bo tak, to masz taki standardzik ;>
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @error_erros dzięki pracuję cały czas... a wyróżnił się zdjęciami ;)
Gość Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się, zdjęcia doskonale go uzupełniają i nadają charakter. Niemniej dobrze jest, kiedy wiersz równie dobrze radzi sobie samodzielnie ;> Tzn. nie twierdzę, że sobie nie radzi! Po prostu przydałoby mu się coś, co by go wyróżniało i sprawiało, że zapadnie w pamięć na dłużej.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @error_erros daj mi czas dopiero wystartowałem, stawiam pierwsze kroki - niektórzy z Was są mega dobrzy, ciężko od razu wskoczyć na takiego konia
Gość Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spokojnie, nie irytuj się ;D Jasne, rozumiem to. Wiem po sobie, jak wielu wierszy trzeba się wstydzić, żeby w końcu napisać jeden, który uznamy za znośny. A ten Twój zdecydowanie nie wygląda na takie całkiem pierwsze kroki, raczej na połowę drogi ;D
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 broń boże - nie irytuję się, samo to, że rozmawiasz ze mną uważam za sukces - kilka osób z czołówki tego portalu wykazało jakieś zainteresowanie, więc chyba nieźle ;) nigdy nigdzie nie publikowałem, a intensywniej piszę od dwóch lat, ale raczej robiłem to dla siebie
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija bardzo sobie cienię Twoje uwagi, nie przestawaj - czasem lubię się droczyć, a czasem nie chce mi się niczego. cieszę się, że tu jestem :)
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD widzę, że ,,ć" w tytule już jest, resztę chłopcy napisali, może lepiej ich zrozumiesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija nie dręcz mnie, mam urlop ;) jednak mimo wszystko lubię posłuchać kobiet ;)
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD nie dręczę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Wszystko, co chciałam przekazać juz napisano... do miłego po jakimś wierszem spotkania .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija cholerny portal... nie pozwala mi publikować ;) muszę czekać do nocy...
Somalija Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD odpocznij, pomyśl, popraw, nie śpiesz się. Ilość nie zawsze służy jakości Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Somalija wulkan nie odpoczywa ;) mi sponiewieranie nie szkodzi ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam - mi się podoba - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi