Igor Osterberg aliceD Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 5
Nikodem Adamski Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Z której strony ulicy ty pochodzisz?
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @Nikodem Adamski z ciemnej i jasnej...
Nikodem Adamski Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD Ja z jasnej, ale z przedmieść. Do ciemnej nie miałem za daleko.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 życie jest jak moneta - ma dwie strony - ale zawsze jest monetą
Nikodem Adamski Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Gosława @Igor Osterberg aliceD Też to zauważyłem. Warsztat wygląda coraz lepiej. Bardzo mnie to cieszy, bo autor ma wiele mądrych przemyśleń i bogate wnętrze.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 wstaję i na dzień dobry takie rzeczy :) dziękuję - tak jak kiedyś wspomniałem - to dla mnie nowe tereny - tu zadebiutowałem całkiem niedawno. mam nadzieję, że podzielę się z Wami swoim życiem jednak jest mi przypisane piractwo - wypływam na nieznane morza, bez strachu, bez przejmowania się jak skończy się misja. Płynę po skarb, po przygodę - ale nie będę wiecznie zamknięty w miasteczku portowym @Nikodem Adamski dałbym polubienie, ale trochę za "mądrość" i "bogactwo" to jakbym uprawiał samogwałt. mimo to dziękuję idywidualnie @Gosława wiesz dobrze, że gdyby nie Twoje wsparcie już by mnie tu pewnie nie było 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Gosława ja ani razu nie wspomniałem, że jestem bohaterem ;) woda nie jest moim żywiołem, raczej jej nie lubię... ale nawet jak odczuwasz strach, jest siła, która ciągnie cię nawet w takie odmęty. nazywa się WOLNOŚĆ - i tu nie chodzi o "robta co chceta" lub o styl życia.... to jak z jaskinią Platona - widziałem cień, ale chcę zobaczyć więcej
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 BTW. co Wy z tym warsztatem? warsztat to jest niedaleko - samochodowy. ja na warsztatach się nie znam - jestem mało techniczny ;)
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 hahahaha za mało Was znam - cięzko zrozumieć - nie piszecie k... ch... jp... ;P
Somalija Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD idziesz w górę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam - dziś u ciebie jest ciekawie - Pozdr.
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Somalija chodze tylko w dol.... @Waldemar_Talar_Talar jezuuuuu Ty mi tak piszesz...
Somalija Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) @Igor Osterberg aliceD nie marudź Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Igor Osterberg aliceD nie marudź . Doceniam szczerość . @Igor Osterberg aliceD . Edytowane 18 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Somalija kto tu pije :)
Somalija Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , telefon mi nawalił
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Somalija nie marudze @Gosława co ten internet z nami robi ;) 1
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) @Somalija zeby bylo jasne - nie mam Twojego telefonu ani maila @Gosława wirtualne? jestem i Ty jestes bardziej prawdziwi... Edytowane 18 Lipca 2021 przez Igor Osterberg aliceD (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Igor Osterberg aliceD ja Twojego też nie, nie polewaj już, bo pomylisz rozmowczynie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , Dobranoc .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Gosława pije wino - od piwa brzuch rosnie ;P @Somalija wybacz - bede polewal - to czesc mojego istnienia... pa
Rekomendowane odpowiedzi