Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Do mięsnego wpadł bandyta okutany w czarny szal i od progu groźnie warknął to jest napad, dawaj szmal. Właściciela aż zatkało lecz gdy doszedł już do siebie rzekł bandycie prosto w oczy czyś pomyślał i o chlebie? Smalcu mogę dać ci kilo bowiem tyle mam na sklepie bo potrafię poratować tego, który biedę klepie. Dam ci nawet dziesięć złotych kupisz chleba dwa bochenki ja w kąciku sklepu stojąc byłem świadkiem owej scenki. Bandzior mnie nie zauważył za plecami jego byłem korzystając z sytuacji pięścią w głowę go zdzieliłem. Padł jak kawka na posadzkę ja jak byka go związałem tu nadmienię dla ścisłości że w rodeo udział brałem. Były też podziękowania skromnie, bowiem w słowach paru za obronę właściciela jego sklepu i towaru. Była także i nagroda nie pieniężna, lecz rzeczowa kilo kiszki, trzy parówki i kiełbasa serdelowa. 2
Marek.zak1 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Brawo Ty, za postawę i sam opis:).
Gość Franek K Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Miałeś farta drogi Heniu Żeś ukrywał się na stronie, Bo byś mięsem był armatnim, Skończył żywot w salcesonie.
corival Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 @Henryk_Jakowiec Heroiczne dzieło zatem, poczynione tu zostało i nie ważne, że zapewne przez przypadek to się stało. A że skromnie nagrodzone? Chyba jednak tak od serca. Przynajmniej myślę ja sobie, że nie był to chyba zdzierca. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @corival Nie ma mowy tu o zdzierstwie bo i kto i co miał zdzierać a że skromny asortyment nawet nie zamierzam gderać. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Henryk_Jakowiec Każda forma podziękowań wielkie serce nam odsłania. Najważniejsze: wszyscy zdrowi i szkód żadnych, i gderania. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi