teraa Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 kłamstwa wieszają na szyi na szynach i gdziekolwiek oddając całego po łokcie poziomy strefy i okręgi nie pełne i czuję wibracje płuca ścinające sprowadzone w liczby wystarczy przełknąć dotoczyć do serca gesty tonowo zabijane w słońca miasta topiące papilarnie przynależąc rozciągnąć się względnie przenikać w pomarańcze piętrami nachalnie poczuć rozrzedzenie atmosfer
Lebud Anytsuj Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 o atmosferze moim zdaniem Virgini Woolf możnaby kilka tomów książki. ja się z tym zgadzam. w wierszu całkiem dobrze ujęte.ale nie podoba mi się jedno sformułowanie "gesty tonowo zabijane" - to właśnie owo "tonowe" rozibja ton (przynajmniej moim skromnym zdaniem).
Ona_Kot Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 kłamstwa wieszają na szyi na szynach i gdziekolwiek oddając całego po łokcie poziomy strefy i okręgi nie pełne i czuję wibracje płuca ścinające sprowadzone w liczby wystarczy przełknąć dotoczyć do serca poczuć rozrzedzenie atmosfer *** w tej wersji bardzo trochę jakbyś się rozpędził PanTero i za dużo tu wpadło niezbyt potrzebnych słów to je wycięłam zostawiam, co przemawia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi