iwonaroma Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) wśród miłych ludzi szczere rozmowy ciepłe uśmiechy i ty który tu zaraz wkroczysz nieprzyjacielu wraz ze swoją trucizną Edytowane 16 Lipca 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 2
WarszawiAnka Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 A może tak: wśród miłych ludzi szczere rozmowy ciepłe uśmiechy ? Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jak pomysłowo :) Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm.... w sumie celowo powtarzałam to miłe... Ale :) podoba mi się Twoja wersja :) więc zmienię. Dzięki i również pozdrawiam @Leszczym :) dzięki 1
WarszawiAnka Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Domyślałam się, że powtórzenie jest celowe, ale sądzę, że trzy pozytywne przymiotniki potęgują kontrast z drugą zwrotką. Cieszę się, że zmieniłaś. :) Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Również zdrówka @Franek K :) dzięki 1
Rekomendowane odpowiedzi