Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) potrzebny jest seksporadnik "jak zaspokoić księdza" bo śledząc rynek - jest popyt ale w podaży: nędza Edytowane 8 Lipca 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @error_erros hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zwracałeś uwagę, że jestem niegrzeczna . A ja tylko wchodziłam w układ damsko-męski, nie zaglądając nikomu do łóżka....
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Somalija Nie muszę zaglądać księżom do łóżka, by widzieć, że są niezaspokojeni. Wystarczy do gazet. A co do Twojego wiersza - już w komentarzu pod nim wyjaśniłem, o co mi chodziło. Nie nadinterpretuj mojej wypowiedzi.
Antoine W Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @error_erros Dobre. (jak zwykle?) No i się uśmiałem, ale jakoś tak szybko zgasł mi ten uśmiech na pysku....
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo tu rzeczywiście nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać.
Marek.zak1 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zainspirowałeś mnie do napisania tekstu powyżej:).
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem zaszczycony :]
Marcin Marcińczyk Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 ... coś na rzeczy jest. Bo w sumie żyjemy w kraju gdzie wobec kleru mamy dwie wyraźne postawy. Jedni księżom chcą za wszelką cenę wejść w dupę, a drudzy krzyczą by jebać kler. Czyli dobry poradnik przydałby się jednym i drugim... ;)
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby się tak zastanowić, to obie strony dążą mniej więcej do tego samego :P
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dziwi mnie Twoja reakcja, wszak w naszym kraju od małego jesteśmy programowani do szukania sposobności do bycia oburzonym, wręcz oddychamy oburzeniem. Uczy się nas, że sprzeciw nie ma prawa być realizowany poprzez szyderstwo, że to środek niegodny Polaka. Z pełną determinacją staję w opozycji do tego typu politycznej poprawności. W moim odczuciu szyderstwo ma znacznie większą siłę rażenia niż oburzenie. Tym bardziej, że sposobność do takiej reakcji sam sobie z tego wiersza wyskubałeś, wszak w żaden sposób nie zostało tam zasygnalizowana, o jaki konkretnie aspekt seksualności księży chodzi, a jest ich wiele, nie kobiecznie wynikających z woli samych księży.
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sporo wiesz o moim wierszyku. Wygląda na to, że więcej ode mnie. "Takiej dyskusji teraz nie ma" - co to jest w ogóle za argument?
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc wierszyk jest dokładnie o pedofilii, bo Ty i Twoi żule tak chcecie. I nie ma prawa być o czym innym, bo akurat ten temat jest teraz jedynym możliwym tematem dyskusji. W porządku, zostawiam Cię z tym przekonaniem, bo widzę, że innego nie jesteś w stanie przyjąć. I słowo daję, pierwszy raz widzę, żeby ktoś sobie żuli brał za wzór w kwestii światopoglądu. Gratuluję, dobranoc.
Gość Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patrzcie ją, jaka łasa na... wiedzę xD Dzięki, że zajrzałaś!
ais Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Najlepszym, wg mnie, rozwiązaniem byłoby: 1. zakończenie celibatu; 2. lekcje religii tylko online.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @ais Dla mnie to jest w ogóle niepokęte, że wciąż istnieje cocoś takiego jak religia w szkole. Przecież to nawet z definicji nie spełnia warunków, by być gałęzią nauki.
Marek.zak1 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @error_erros Jaka władza - taka nauka, kiedyś był WUML, czyli wieczorowy uniwersytet marksizmu-leninizmu i działacze zostawali nawet magistrami, a teraz religia w szkole. Taka sama indoktrynacja.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Marek.zak1 Poczekaj, minister edukacji wlaśnie robi porządek :]
Marek.zak1 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, idziemy w tym kierunku, w Hiszpanii też tak było za Franco i kościół się z tego już nie podniósł.
Gość Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 @Marek.zak1 To nie jest zła wiadomość.
ais Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie religia w szkole nie przeszkadza, aczkolwiek bardziej widziałabym Religioznastwo, niż samą religię KK.
Rekomendowane odpowiedzi