Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 drzewo wisielców pod nim ludzkie gały skała skazańców pod nią faluje morze krwi krzesło śmierci obok ostatnia myśl topór i pień widać czuwający krzyk szpitalna kostnica umarły nie cierpi cierpią tylko ci którzy o śmierć się ocierają muszą ją widzieć muszą ją czuć czyli my 7
BPW Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 Super wiersz do poduszki. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem fanem horrorów więc mi odpowiada w stu procentach.
Gość Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Czy w skład wyposażenia standardowej trumny wchodzi poduszka? W sumie to nie wiem, ale jeśli tak, to chyba o tę ostatnią w życiu poduszkę mogłoby chodzić w tytule ;D Wiersz przesiąknięty grozą i dość turpistyczny, czyli nie umiałbym go nie lubić ;>
[email protected] Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar "Nie idźcie tą drogą", klasyk by powiedział, lecz ciągła marszruta tylko w jedną stronę. Tępiłem ostry nóż i nierówno ciąłem, oni mają cierpieć... zamordyzmu rewia. Pozdrawiam Waldku, fragment mojego wiersza, może nie na temat, ale atmosfera podobna.
iwonaroma Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 Rewelka :) Dobrze, że już wstałam ;)
Dariusz Sokołowski Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Ha! Takiego Cię jeszcze nie czytałem. Brawo! Pozdrawiam serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twój komentarz i to że się nie wystraszyłeś - Dzięki że zajrzałeś - Pozdr. serdecznie. Witam - ucieszył mnie twój komentarz za który ślę uśmiech - Pozdr. Witam - miło cię widzieć - dzięki za wierszyk i czytanie - Pozdr. Witam - cieszy mnie ta rewelka - dzięki - Pozdr. wakacyjnie. Witam - ucieszyło mnie twoje brawo - dzięki Dariuszu za nie - Pozdr. 2
corival Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, jakie odmienne klimaty :) Całkiem zgrabnie Ci wyszło połączenie tych specyficznych elementów. Podoba mi się. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 @corival - @opal - @Kot - @MIROSŁAW C. - dzieki wszystkim -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @huzarc - dzięki. @Dariusz_Sokołowski - dziekuje ukłonem - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi