zielen oczu Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 W zakurzonym autobusie dusz Unosi się smród Zbutwiałych nadziei Oczy ciał wpatrzone W migający ekran prawdy Ruchy wszystkie niezdarne Jakby źle wyliczone Wilgoć łez-pleśń zapoczątkuje Całą radość obrośnie Kruki wydziobią resztki nas Ze szczelin w fotelach Cisza zagłuszy -pasożyt nocy pożre
zielen oczu Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 po kolei powiedzcie co źle no i ten tytuł... pozdrawiam ciepło natalia
zielen oczu Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 o dziękuje, dziękuje bardzo...właśnie o coś takeigo mi chodziło. co do "no znów świetny pomysł" to ma znaczyć, że kiedykolwiek miałam jakiś dobry pomysł bo nie przypominam sobie :) pozdrawiam cieplutko
zielen oczu Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 jak na razie to chyba nie ma w co wierzyć...ja po prostu patrze na nie obiektywnie (może aż za) ale bardzo mi miło, bo jakby to powiedzieć, podziwiam Cie za twoje twory. A co do tego to może jakies propozycje tytułu ?
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Dołączę do Izy i potnę dalej ;) "Oczy wpatrzone W ekran prawdy Ruchy niezdarne Jakby źle wyliczone Wilgoć łez - pleśń zapoczątkuje Całą radość obrośnie Kruki wydziobią resztki Ze szczelin w fotelach Cisza zagłuszy -pasożyt nocy pożre" Może tak jakoś? A tytuł, hmmm, może po prostu "autobus dusz"? Pozdrawiam i powodzenia! su
zielen oczu Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 jego pierwotna wersja wyglądała własnie podobnie, jednak po dłuższych przemysleniach podokładałam słowa i teraz sama nie wiem jak jest lepiej. Bardzo, ale to bardzo dziekuje za pomoc. A tak na marginesie: czy ona jest chociaż jako tako dobry? pozdrawiam n.
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Gdyby była tragedia, o komentarze nikt by się nie zatroszczył. Więcej optymizmu! :)
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 pięknie, ciekawy temat, kombinacja słow tez, a tytuł - autobus dusz tez intrygujący,bo sama mam serce jak tramwaj. pozdrówka
Lady_Supay Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Jeszcze w kwestii tytułu. Może "DUSZny autobus"?
zielen oczu Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 o ten tytul mi bardzo odpowiada...dziekuje bardzo i pozdrawiam n.
Rekomendowane odpowiedzi