Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Ajar41 Niezły limeryk! Interes można różnie rozumieć i o to chodzi. Propozycja Klipa fantastyczna, ale spróbuj doszlifować po swojemu Dasz radę, bo to tylko kosmetyka. I pisz częściej :) Pozdrawiam.
    • @wierszyki Wstawiaj dużo i jeszcze więcej! :)
    • @Ajar41 Moja próba dojścia do zgody ze średniówką    Zaradnej pannie ze wsi Uherce  nocami śnią się ślubne kobierce.  W oko wpadł jej syn sąsiada.  Przystojniacha, mało gada,   interes zacny i takież serce.   Pozdrawiam życząc cierpliwości.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ależ pamiętam Cię! Kilka lat się znamy, choć to znajomość wirtualna. Pamiętam, że jak przyszłam tu, to miałaś nick Grynszpanowa Pani i ja się Ciebie trochę bałam   Najdłużej znam valerkę vel violę, bo z innego portalu, choć przy tym nicku mnie nie kojarzy   Ogólnie mam niezłą pamięć.    Za propozycję podarowania książki serdecznie dziękuję, ale pozwól, że przemyślę to na spokojnie, bo jak wspomniałaś związanie jest to z prywatnością, a ja mam koszmarne doświadczenia z ludźmi z internetów...   Życzę wierszyki miłego odpoczynku i błagam! nie przepraszaj, że dużo piszesz, bo jesteś w miejscu, gdzie powinno się pisać, najlepiej dużo, bo to świadczy o kreatywności, o Twoim bogactwie wewnętrzym i o tym, że masz coś do powiedzenia światu! A jeśli świat nie zawsze Cię rozumie, to nie jest to Twój problem, tylko świata.   Jeszcze dwa tygodnie wakacji, więc odpoczywaj i do przeczytania za jakiś czas! Serdecznie pozdrawiam  
    • @Berenika97 Myślę, że rozważanie o przemijaniu i własnej małości jest naturalnym źródłem modlitwy. Dziękuję za komentarz i docenienie, pozdrawiam!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...