Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) odżynam się jasno wykarczowane dziczki biją niemiłosiernie po nic płakałam jeszcze widzę jej te oczy brzuchem myślące wycieńczę przylgę mam przeklęty metabolizm a ty nasyć mnie na łuku nocy w gorącym podmuchu ciekły kryształ ulegam pod popiołem małżeństwa dochodzę Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 4
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Somalija ugh... hm...
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Igor Osterberg aliceD hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , masz gadane .
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 @Somalija przytkało mnie, ale ogolnie jestem rozgadany ;) mecz ogladalem ;P 1
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Michał_78 Tak, trudne emocje. Dziękuję za czytanie i wsparcie w moich próbach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Somalija i jak?... chowasz się w paprociach... pojawiasz się i znikasz... przemieniasz w cień i słońce i... znowu cień...
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Arsis to skomplikowane, ale czasem tak Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Somalija tu nic nie ma skomplikowanego... rozpostrzyj skrzydła leśnej rusałki... i fruń... fruń w zieleń liści, korzeni... w omdlewający zapach dojrzałych kwiatów... w światło, półcienie... cienie... i znowu światło... z pyłkami kwiatów na odnóżach... na skrzydłach... na czółkach...
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Arsis no, tak można się rozmarzyć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Somalija nie można, tylko trzeba... @Somalija masz tu coś do rozmarzenia...
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , miło Cię widzieć w takim nastroju . Dobrej nocy Włodku .
Arsis Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2021 @Somalija dobranoc, śpij i śnij o rusałkach i kwiatach paproci... 1
Rekomendowane odpowiedzi