Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 chłopak w nowym levisie kwitnie pod budką z piwem nike zasłania oczy płyn toczy pianę puste szkło - upadek (bezdomny zbiera butelki) na ustach wzbiera łacina w dłoni się szczerzy tulipan moralność stare zniszczone ubranie
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No,po zmianach faktycznie lepiej.Plus za "prawdziwość" pozdrawiam ciepło/JAE
vacker_flickan Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 poezja społeczna budka z piwem to raczej określenie z poprzedniej epoki ale to nic wiadomo o co chodzi, pod koniec przejmująco pozdr
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Smutna ta nasza Polska, na szczęście nie cała. Mocny przekaz. Bardzo szczery ten wiersz i jak napisała Izabela prawdziwy. pozdr./Jay
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Obrazek codzienny... Wiersz smutnie prawdziwy (powtarzam się, tak jak powtarza się scenka z wiersz... truizm mojego komentowania w parze z truizmem rzeczywistości...). Czyli + ode mnie! POZDRAWIAM!
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm, ale w co? Nie mam pomysłu, nijak mi nic innego nie pasuje. Może mała sugestia? pozdr.ciepło su
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 JAE, vacker, JJK, Michale - dziękuję za miłe komentarze. Są moim motorem do dalszego pisania. Pozdrawiam ciepło w ten śnieżny wieczór. su
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Uffff, bo już się zmartwiłam, że coś nie tak ;) Ogromniaste dzięki za powrót, Izo! Ciepło wysyłam su
Agnes Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 wiesz Lady, przeczytałam ten wiersz właśnie dzisiaj, w tzw. Dzień Kobiet,hihi i ten tulipan strasznie mi się wpasował. ostatnio widze ze oszczedzasz słowa, byle nie za bardzo:) niezły tekst, obserwujesz świat a my z Toba. nie będę mówoć ze odkryłaś Amerykę, bo bym musiała skłamać, ale dobrze napisane, to cosik:) pozdrawiam z uśmiechem Agnes
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Agnes, długo kazałaś na siebie czekać. Brakuje mi Twoich komentarzy :) Czułam się jak Twoja uczennica ;) Miło mi, że nadal czytasz moje (wy/u)twory. dziękuję pozdrawiam cieplutko su
Lady_Supay Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Podobno piękno leży w prostocie ;) ale co z tego, skoro wszystko jest względne :) dziękuję su
Rekomendowane odpowiedzi