Lidia Maria Concertina Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Słodki atak nieba Nie pozstawiasz po sobie nic więcej Jesteś. Bez. Powrotem Wymodliłam pierwszą literę twojego ramienia... Jakże jesteśmy wolni! ... Zamknięci w katakumbach raju Życiem Odsłaniamy roletę nowego horyzontu O! Patrz! Widzisz ten mały punkcik w oddali? To wieczność. Nie ucieka, nie boi się, ale brakuje jej wiary w siebie Po południu oglądałam łyżwy. Hals twojego oddechu na rozgorzałej tafli ... JA Rozmyty, prymitywny "tulup, " nawet lód nie topi się, a wysycha PRZY MNIE Kaj i Gerda w niemiłosnym uścisku Ale gdzieś jeszcze pachnie wanilią ... Na trzecim końcu świata. Nie ma sensu rozmawiać o obecności Czegoś / kogoś, co nigdy nie istniało. Jaki to przypadek? Odmieniam się. (Przypadkiem.) Rozrzucasz po moim ciele dłonie. Pieszczota, która zawsze mówi mi to samo: "Jest mi dobrze. Czas uciekać." Nie mam zegarka. 6
emwoo Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Lidia Maria Concertina pięknie :) wszystkie Twoje wiersze UWIELBIAM :))) 1
[email protected] Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Lidia Maria Concertina Punkcik jako wieczność, zapewne świetlisty, nigdy nie zasłoni strzępu naszej golizny. Pozdrawiam Lidio, miłego wieczoru. 1
Leszczym Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 @Lidia Maria Concertina ja tak samo jak EMWOO:) W Twoich tekstach jest coś, nie obraź się przypadkiem, głęboko intelektualnego. To spora wartość:) 1
heks Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie no rozbiłaś mnie na atomy ... Edytowane 25 Czerwca 2021 przez heks (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi