Somalija Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) nie pamiętam wtedy świadomości gryzłam twoje ramiona wybita poza kreski jutro mam urodziny i żyły na wierzchu fioletowe od rozdzierania mroku może zadzwonię kuląc chude ramionka minął już miesiąc miodowy odrosty nosi paskudne u mnie klocki pod stopami nocna zmiana czasem wymioty ja już się nie zbiorę nic nie pasuje do obrony Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Arsis Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2021 @Somalija cześć, moim zdaniem to jest bardzo dobry tekst, gratuluję...
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) @Arsis cześć, rozmowny się zrobiłeś, w tamtym roku kupić do Ciebie slowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję . Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Gosława hej, no właśnie piszę do Włodka, bo rozmowny jest od niedawana Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję .
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Arsis @Gosława tak, pamiętam go od pierwszego utworu, który tu dodał i nie sposób zapomnieć nastroju i siły z nich bijącej. Odwiedziłam go też na blogu z ciekawości, kto to ? Tu, masz rację mężczyzna kompletny, marzenie. W tym tygodniu, jak do mnie napisał, to w pierwszej kolejności pomyślałam, że Włodkowi ktoś konto ukradł, bo to niemożliwe żeby mężczyzna z takim poziomem intelektu czytał moje wiersze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Somalija @Gosława @Arsis przecież piszę szczerze, tak było Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Somalija dzień dobry, reaguję... intelektu? w podstawówce uważali mnie za idiotę...
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) @jaguar dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Arsis @Gosława być może, nauczyciel jako urzędnik państwowy ocenia czy mieścisz się w krateczkach i linijkach. Nie chowaj urazy. Ja, piszę o wrażeniach po czytaniu Ciebie i tyle. Nie wiem dlaczego Renia się mną posłużyła, ale dokończę to zdanie. Masz silną osobowość, bardzo dobry przekaz, niebanalną wyobraźnię i bardzo męski, właściwie samczy styl. A teraz Renia, Ty mów dalej , bo to Twój pomysł . Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Somalija @Arsis @Gosława patrz Włodek, klasyczna wkrętka. JA uważam, że jeśli Włodek poczuje, że chce uczestniczyć w forum to sam sobie znajdzie rozmówców, przecież za uszy go nie będziesz ciągła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Somalija cześć... samczy, powiadasz? @Gosława @Somalija zarumieniłem się... @Gosława cześć... się wykazuję... @Somalija aha, czyli być może jestem jednak idiotą... no cóż...
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) @ArsisArsisOj, przecież to Ty wyciągnąłeś podstawówkę. Ja tylko napisałam, żebyś nie chował urazy do nauczycieli, bo jako urzędnicy postępują wg schematu. Ale popatrz na to z dystansu. Napisałam tyle komplementów pod Twoim adresem, a Ty sam przeciągnęłeś temat na podstawówkę i zrobiłeś jakieś dziwne podsumowanie. Ja Cię czytałam rok temu i pamiętam, więc ? Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Gosława o! lubię... @Somalija daj buzi... na zgodę...takie klasyczne cmok, cmok, co nie, renata? @Gosława masz...
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Gosława masz tu jeszcze takich kilka..
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Arsis jak to, dla Renaty cztery piosenki, a dla mnie tylko cmok, cmok i to klasyczny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jednak sięgnę po tarczę i poczujesz ją na krtani ... 1
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Arsis @Gosława żartowałam, buziak się należy Renacie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Gosława dam i cmoka i piosenkę...
Arsis Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Somalija mówisz i masz... 4 utwory dla ciebie...
Somalija Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 @Arsis dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
huzarc Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mąż to nie przeszkoda, to raczej wyzwanie;)
huzarc Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Gosława bardziej ostrzegam, niż namawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi