Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) zwyczajna ciemność suszona krew i upłynniłeś mnie swym ciepłem wszystko pocałunkiem znacząc głęboka ekstaza tysiącnocna po białe brzegi trzyma mocna nie mam sił doczuwać więcej zaniosło się tobą przeżarta zbroja i czerwony kamień na wierzchu sam wracasz na odległość oddechu więzisz w oczeretach kruszczyk Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
Tomasz Kucina Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dobrze zorganizowany wiersz. Technicznie dobry! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten zawoalowany erotyzm umiejętnie przykrywasz ostatnim wersem. I już czujny i sprawny czytelnik nie ma pewności czy jest to interakcja subiektywna-cielesna, czy czysto biologiczny aspekt zachwytu nad rośliną. To siła tego wiersza. Pozdrawiam Agnieszko ☺
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Tomasz Kucina ale mi polukrowałeś, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Tomasz Kucina Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Giga alegoryczna refleksja
w kropki bordo Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 @Somalija strasznie kombinujesz.. genialne jest to "zwyczajna ciemność suszona krew" proste i dotkliwe... reszta upsss...pozdrawiam.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Kupuję, moje! :) ...no bo to jest właśnie prawdziwie kobiecy wiersz. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi