Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2021 Świeciło słonko i wiał wiaterek na trawie kocyk na nim Kacperek obok Kacperka siedzi Lolita i się raz po raz Kacperka pyta czy lubi maki czy bzy pachnące, które nie rosną przecież na łące czy woli zimę, wiosnę czy lato Kacperek milczał aż w końcu na to rzekł opryskliwie i ironicznie owszem to wszystko wygląda ślicznie tylko, że o tym to w innych bajkach spójrz na skowronka siedzi na jajkach czy ja mam przykład brać z tego ptaka chyba nie po to bierzesz chłopaka w zaciszne miejsce z dala od ludzi gdzie ty wciąż gadasz a on się nudzi więc przypominam Lolitko miła nie po to żeś mnie tutaj zwabiła przynajmniej ja mam takie wrażenie - cel osiągniemy poprzez zbliżenie. 9
corival Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Jak bezpośredni ten tam Kacperek, Lolitka plany co prawda miała, subtelnie chciała docenić teren, a tu wygląda, że dała ciała. Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2021 Dobre zbliżenie zawsze jest w cenie:). Pozdrawiam. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @corival Ziemia przemilczy, co tam się działo przemilczy trawa, co rosła bujnie a ja wykrzyczę, że dała ciała nie po raz pierwszy za to podwójnie. Pozdrawiam :) 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To święta prawda, bo i Lolitka coś wyliczała kalkulatorem potem zaparła się mocno w ziemię że owszem daje, ale z oporem. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Trawa przemilczy, słońce nie powie, z ptakami gorzej, choć kto zrozumie. Tajemne sprawy kto tam ma w głowie, tylko Lolitka powiedzieć umie. Pozdrawiam :) Edytowane 2 Czerwca 2021 przez corival (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @corival Trzeba się wsłuchać w ptasie ćwierkanie w ton głosu, w barwę, w długość śpiewania bo wtedy przecież można zrozumieć kojarząc wszystko bez podglądania. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Do tego jednak trza mieć cierpliwość, rarytas w naszym pędzącym świecie, nasza więc parka, tak bardzo tkliwa, dzióbkami ptasząt krzywd nie poniesie. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @corival Tu pełna zgoda, bo żeby zdobyć ten upleciony zmysłami wianek to nie wystarczy hop-siup i poszło wie o tym dobrze każdy kochanek. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Toteż zabiegi troszeczkę trwały, trawa przetrwała je tak z ledwością, zioła zaś bronić się próbowały, dwoje zajętych było miłością. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @corival Jak wykazały me obserwacje to z niego było nie lada ziółko zaczął, potrwało zanim zakończył trochę odsapnął i tak szło w kółko. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Drugim ziółkiem cna Lolitka, niby ciągle się kryguje, dosyć głośna jest kobietka, wszystko radośnie przyjmuje. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2021 @corival Na jej głos zające nawet postawiły na sztorc słuchy z góry sokół bystrym wzrokiem obserwował zgrabne ruchy dla nich było to zjawisko niepojęte, lecz ciekawe, tylko trochę żal im było że stłamszono bujną trawę. Pozdrawiam :) 1
corival Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 @Henryk_Jakowiec Później całe towarzystwo rozbiegło się wystraszone, bo z traw dwoje strachów wyszło, wszystko mieli wytłamszone. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2021 @corival Sam bym się gdzieś w krzaki zaszył względnie bym pomocy wzywał a tym bardziej, że widziałem jak on wcześniej dokazywał. Czasem solo lub w duecie wyczyniali takie cuda, że nam zwykłym skromnym ludkom nigdy w życiu się nie uda. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi