Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem jaki jestem i wcale mnie nie ma gdy schowany w półmroku siedzę sobie w szafie Jestem kim jestem nawet gdy mnie nie ma nie jestem nikim innym tylko sobą w szafie A w tej szafie mnie nie ma bo nikt mnie nie widzi domyślają się tylko mojego istnienia Nawet gdy mnie odnajdą a mnie tam nie będzie nie wywoła to w nikim żadnego zdziwienia 11
corival Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @OloBolo Ależ się dokładnie ukryłeś duchu :) Natomiast sam wiersz mi się podoba, jak najbardziej. Pozdrawiam :) 1
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @OloBolo Interpretuję ten wiersz jako pogodzenie się peela nieatrakcyjnością jego istnienia w oczach świata i to jest smutne.
corival Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros @OloBolo Na zasadzie, że jak mnie nie zobaczą, to nie będą oceniać? Hmmm... obawiam się, że plan peela jest niedokładnie przemyślany. A wiersz wciąż mi się podoba jakby co... Pozdrawiam :) 2
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Przepraszam i pozdrawiam" - Piotr Fronczewski Wybacz, nie mogłem się powstrzymać od tego skojarzenia xD
[email protected] Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @OloBolo Olo przypomina mi to moją zabawę w chowanego z wnuczką Julcią, wychodzę za drzwi i czytam gazetę, a Ona szuka tylko w mieszkaniu - dziadka nie ma i nie było. Wszystkiego dobrego przy weekendzie. 1
emwoo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 najpierw się chowasz za plastrami ogórka, a teraz w szafie? :) hehe 2
OloBolo Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @emwoo na tym polega zabawa w chowanego. większa frajda potem ze znalezionego ;) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Hmmm... Kot Schrodingera? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 tak się schować, to muszę wejść w gęstwinę. 1
Rekomendowane odpowiedzi