w kropki bordo Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) jesteś wystarczający tak jak ja jeśli ktoś mówi inaczej łże jak pies zastanówmy się przez chwilę w poniedziałek boli mnie głowa nas w środę nie ma bo za dużo wypiłam we wtorek krwawię po raz ostatni czwartek jest nieobecny a ja jestem naga 210507 Edytowane 8 Maja 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 6
huzarc Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @w kropki bordo Misterium pożycia;) pozdrawiam 1
w kropki bordo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @huzarc prawda? Pozdrawiam :)
huzarc Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @w kropki bordo nawet goła prawda. Prawda jest przecież rodzaju żeńskiego, kłamstwo zaś jest nijakie;) 2
w kropki bordo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @huzarc myślę, że kłamstwo zawsze jest jakieś, a prawda....nie wnikam w rodzaj jest jedną, albo jej nie ma:) miłego wieczoru. 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @w kropki bordo pierwszą zwrotka jest tak trafna, że szok. Niby nic, a jednak ogromne coś. Szacun!!! 1
w kropki bordo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Leszczym Dziękuję, a mnie się wydaje, że takie tam... pozdrawiam :))))))))) 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @w kropki bordo wiesz możliwe, że to jest nie wiem takie tam i nic nadzwyczajnego. Możliwe też bardzo, że jestem jakimś freakiem i mam od czapy gust, właściwie to nawet bardzo prawdopodobne. Ale broniłbym koncepcji, że to "fajne" jest pisanie;)) 1
w kropki bordo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Leszczym ale się nie tłumacz....;))))))))))9)9))))))) 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @w kropki bordo fakt nie ma co się tłumaczyć... dobry wiersz i tyle!!!:))) 1
GrumpyElf Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proste i prawdziwe. 2
beta_b Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 Zgadzam się z tezą, z pierwszych wersów, potem spodziewałam się argumentów i w zasadzie są, ale jednostronne. Uwaga z niego poszła na nią i straciłam wątek. Rozprawka to nie jest, ale coś się rozjechało w przekazie. Co tak naprawdę chciałaś przekazać? Po raz. pozdrawiam, bb 2
w kropki bordo Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @Antosiek Szyszka dziękuję, jeszcze nie włączyłam, zaczekam, pozdrawiam;) @GrumpyElf Dziękuję bardzo, miłego:) @beta_b Se siądę i pomyślę, tak już poprawiłam. Miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dag dzięki. Pozdrawiam serdecznie:) 1
Somalija Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @w kropki bordo premenopauzalny twór, próbujący, ale znów te zero-jedynkowe kamasze, które wszędzie wleczesz. Nie martw się. Wrócisz do formy, jeśli nie to mała strata. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
w kropki bordo Opublikowano 8 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @Somalija Hej, próbujesz być złośliwa, ale słabo ci to wychodzi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie
Somalija Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2021 @w kropki bordo raczej rzeczowa. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi