Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klaudia Gasztold Opublikowano 6 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 pytam wiosny czemu taka deszczowa zostawia mnie bez odpowiedzi nadal sypiąc z nieba kroplami nie zamierzam jej przeszkadzać szanuję jej prywatność każdy ma gorsze dni moje dobrze znasz znają nagie ściany odłamki szkła Twoje silne ręce wiele razy trzymały mój świat gdy okno było na oścież otwarte a z nieba patrzyły gwiazdy nie mogąc negocjować zapytałam nocy czemu taka cicha skoro w niej najwięcej myśli w odpowiedzi podesłała wschód słońca Klaudia Gasztold 8
Annuszka Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 Wiosna miewa swoje smutki które nam się czasem udzielają, potęgują niedobre odczucia. Za to wiersz dobry 1
[email protected] Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 @Klaudia Gasztold Coraz bardziej przekonują mnie Twoje wiersze Klaudio , jest myśl, którą logicznie prowadzisz aż do puenty. Miłego wieczoru. 1
annzau Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2021 @Klaudia Gasztold Przyjemnie się czytało Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Klaudia Gasztold mnie przekonują od dawna, ale się mało znam;) Jest w nich myśl i pisarska swoboda, którą bardzo doceniam;)
Klaudia Gasztold Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @[email protected] dziekuje 1
Rekomendowane odpowiedzi