Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zobaczjaka jestemjak bardzo nieidealnaNie potrafię się ubrać w uśmiechi iść...Często tkwię ze smutkiem w kieszeniachJak nieidealna jestemjak zmieniam zdaniejak płaczękrzyczęszarpię się...Jak mała gwiazda(choć do niej mi daleko)co broni sięby nie wchłonęła jej noc
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dee Dee,zaraz się wnerwisz...zaczynam: CYTAT jak płaczękrzyczęszarpię się... to mi się nie podoba,to tylko jakieś słowa...wolałbym krzyczeć i szarpać się sam po przeczytaniu tego wiersza, wiedz że są takie wiersze... ale żadziutko z nimi... może Ty napiszesz coś co mi podziała na moje uczucia... sam teraz nie mam jakiejś veny czy natchnienia czy czegoś tam... co jest ważne dla pisania..., więc się Tobie lekko dostaje chyba... ale wierzę, że się nie pogniewasz, zresztą i tak dużo nie napiszę,ja tylko się na Ciebie uwziąłem, hehe ...to napiszę, że wiersz mnie nie ujął...ale wiedź, że w Tobie samej Dee Dee coś jest, co mnie intryguje,natomiast przekazujesz coś tam z siebie w wierszach, tyle tylko, że mi się to czasem nie podoba... a może mam co do Ciebie większe wymagania,ale pamiętaj, że nie jestem poetą ani tym bardziej krytykiem, to jest tylko moja opinia...Pozdrowionka,Kai Fist
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten Pan wyzej chyba sie za bardzo tłumaczy (wyczuwam przyszła przyjażń)a wiersz jest taki sobie jak dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi