Nikodem Adamski Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Nie mogę sam nadać sobie sensu czekam na Dawcę Serce jest gotowe, aby zacząć bić i pompować krew którą można by wylać dla Sprawy Kropelka po kropelce aż zaczerwieni się ziemia i wyrosną z niej piękni ludzie To lepsze od podciętych żył której krwawy kolor straci blask zmieszany z czernią śmierci 4
joanna53 Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 można w ten sposób uratować jakieś życie, pozdrawiam:)
Nikodem Adamski Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @joanna53 Oby nie jedno. Pozdrawiam. :)
[email protected] Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @Jaka jest prawda Pamiętam jak czekaliśmy na dawcę dla mojej wnuczki chorej na białaczkę, mozolna robota kliniki, aż tutaj wnuk Jej brat i zgodność 100%. Tak blisko, a tak daleko zarazem, nie miał 5 lat i trzeba było czekać, czas tikał. Pozdrawiam pięknie, odgrzałem sobie pamięć.
Nikodem Adamski Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 @[email protected] Pozdrawiam, mam nadzieję, że równie pięknie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
huzarc Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 Mi wycieli serce I w tej rozterce W tej poniewierce Patrzę jak je jedzą w panierce I czuję już skalpel na lewej nerce... :))) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi