Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) przeklęty światła to rozczynił czar rosa na udach kroplami stała w ustach pierwszy we mnie drugi wrzałam w nadrzeczywistości przenikało czułam obejmowałeś dłońmi moje maleńkie piersi pod czarne podeszłam znamię tych ciężkich myśli nie udźwignie woda ani wiatr ognia trzeba tonę Edytowane 3 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) @Jacek_K Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie wiem, pierwszy raz napisałam praerotyk , dzięki za czytanie i ślad . Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Jacek_K na końcu świata, to tonące góry Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
jan_komułzykant Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 hmm... Duda Gracz namalował taki obraz - "Jeźdźcy apokalipsy, czyli fucha" jakoś mi się skojarzył z Twoim wierszem. I właściwie nie wiem dlaczego, bo tutaj jest ich dwóch. Przy trzecim pewnie w zakończeniu trzeba by dwóch ton ;) Tyle dygresji, a wiersz fajny, szybkie kadry - lubię takie poklatkowe kombinacje. Pozdrawiam.
GrumpyElf Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po tym byłam już usatysfakcjonowana, reszta tylko spotęgowała praimpresję. Końcówka bardzo smakowita, hm. Lofoty marzą mi się od dawna!!! 1
Pan Ropuch Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Można by napisać z pamiętnika pranimfomanki ale, ale zupełnie nie potrzeba :) Dwuznaczność to siła tego wiersza. Pozdrawiam Pan Ropuch
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) @Somalija Ago Lofoty by się pogniewały za małą literę, ona jest wielka. A erotyk pierwszej klasy, subtelny, zróżnicowany i co najważniejsze nie epatuje seksem. Wszystkiego dobrego. Edytowane 2 Maja 2021 przez [email protected] (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @[email protected] poprawiłam tą literę. Nie chcę rozgniewać tego miejsca, bo jest magiczne, to podwodne i wyspiarskie góry. Dziękuję za wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Somalija Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ago fantastyczne miejsce, ale troche zimne.
Somalija Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) @[email protected] wiem Grzesiu, towarzyszy mi od bardzo dawna, dla mnie nie ma złej pogody, a zimno porządkuje myśli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dobrej nocy . Edytowane 2 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi