Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) unieść powiekę lekką i suchą pieścić ufnością grunt pod dzień przyszły proch pustek jawą zalać do pełna wierzyć że inny świat się nie przyśnił zwyciężyć bitwę o niepodległość z królestwem baśni o cudnych wróżkach iść - nie zawrócić ani na chwilę zgubić pamiątki w ciemnych zaułkachtańczyć na grobach wczorajszych wzruszeń pozwolić spadać gasnącym gwiazdom nie myśleć o niej już nawet wierszem zasnąć bez marzeń - wszystko to fiasko Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @error_erros Tak, cóż... jakkolwiek fiasko nigdy nie jest przyjemne, to to konkretne unaoczniłeś wręcz... fantastycznie. Bardzo mi się spodobało :) Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @corival Ogromnie jest mi przyjemnie, dziękuję ;>
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @wojciech Cieszę się, że udało Ci się poczuć klimat, który chciałem przekazać. Dziękuję pięknie ;D
Marek.zak1 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Wszystko na nie, a żyć trzeba. Wielu sięga po alko, dragi, wpada w autodestrukcję. Pozdrawiam a wiersz, jak u ciebie, ciekawy. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Marek.zak1 Są stany, w których nic nie ma prawa się udać. Dzięki, że wpadłeś i za dobre słowo.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @Gosława Co to znaczy "z dużym podobniem"? ;D @Gosława A i oczywiście pięknie dziękuję!
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, to dziękuję! A, to przepraszam!
lena2_ Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Wspaniale napisane:) utożsamiam się z przesłaniem:)
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @lena2_ Dziękuję i współczuję!
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaaasne, szukaj kozła ofiarnego, na którego możesz zwalić winę, że się kawy nie umiesz napić jak człowiek ;D Smacznej kawusi (o ile coś Ci jeszcze zostało)! ;>
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @wojciech Ej, no, trochę okołogrunge,owych rzeczy w Polsce było! Wczesny Hey, wczesne Illusion. Może nie był to czystej wody grunge, ale...to polskie Pomorze, a nie amerykańskie Seattle ;D
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @wojciech Ogólnie nie jestem jakimś wielkim fanem Pearl Jam, ale nie ulega wątpliwości, że "Ten" to arcydzieło <3 No to poniżej masz perełkę ode mnie ;> @wojciech Oczywiście, że to nie jest prawdziwy grunge. Niemniej, prawie zawsze, kiedy gdzieś czytałem o wpływach grunge'u na polską muzykę, wspominano o początkach Hey. No i o Illusion.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zdrowy proces. Tak już jest z muzyką rokową - mijają glany, naszywki, koszulki, zostaje czysta miłość ;) Choć nie zawsze - mi glany i koszulki wciąż nie chcą minąć. Umrę chyba w t-shircie Slipknota... :P
GrumpyElf Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @error_erros Piękne jest to fiasko. Bardzo refleksyjny i dobry wiersz. Każde opisane fiasko to amplifikacja życia, a to z ostatniego wersu to już czysta przyjemność - w moim przypadku. Super!
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Lubisz, jak się drugi człowiek męczy, co? ;D Żarciki, wielka dziękóweczka ;> (co za pokraczny oksymoron mi wyszedł xD )
GrumpyElf Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2021 @error_erros :P Męcz się człowieku, nie oszczędzaj!!!
Jo Shakti Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Bardzo mi się podoba, choć osobiście nie uważam, że wszystko to fiasko... wiersz urzekający:) pozdrawiam
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Jo Shakti Nie wszystko - jedynie próby podejmowane przez peela ;) Dziękuję pięknie!
Rekomendowane odpowiedzi