Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) mam marzenie żeby móc kopnąć w dupę polityka by poczuł co to jest sprawiedliwość by się w końcu obudził nie uśmiechał tylko do swojego konta za grzechy wiem ktoś powie jak to nie wszyscy są tacy mają za uszami pytam ilu... ich jest ja wiem swoje - nie poszli do polityki po to by złu w mordę dać tylko grać z nim w karty mam takie marzenie - ale lata mijają więc nie wiem czy uchwalą bym mógł kopa dać Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar cóż miewam bardzo podobnie. Mądry i prawdziwy wiersz;)
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Myśl przewodnia wiersza jest świetna! Żałuję, że sam nie wpadłem na wiersz pod takim tytułem, ale bym sobie użył! ;D Tylko w tytule wkradł się błąd ortograficzny, "półka" chyba raczej przez "ó" ;)
GrumpyElf Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Jak kopać to wysoko, jak kraść to miliony... że tak parafrazuję i nawiązuję... Szczerość mnie ujęła. 1
iwonaroma Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 A jak jadą na siebie wzajemnie... I ten jad sączy się później na całe społeczeństwo... potem jest tylko 'hop siup zmiana dup' i od nowa to samo... Niereformowalni choć wciąż coś reformują ;) Dołączam się do marzenia :)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jeszcze Waldku musisz umieć odpowiednio wysoko podnieść nogę, by dobrze kopnąć.
Jo Shakti Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Kopa można zawsze dać, tylko później mogą spotkać za to nieprzyjemne konsekwencje... No, trzymam kciuki, żeby uchwała taka powstała, żeby można było bez problemu kopa dać... Ale tylko politykowi oczywiście :) ten fragment, w którym piszesz: "nie poszli do polityki, po to by złu w mordę..." Czy czegoś tam nie brak np. dać? Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziekuje za szczery komentarz - Pozdr. nie politycznie. Witam - i lekko ulżyło a co tam...dzięki za czytanie.. Pozdr. Witam - dziękuje za ową szczerość - tak miało być. Pozdr. uśmiechem. Witam - no właśnie - nic tylko najazdy podjazdy które psują ich twarze - dziękuje za słowo - Pozdr. radośnie. Witam - mam w domu mały zydelek dam radę...dzieki za czytanie - Pozdr. 2
Rekomendowane odpowiedzi