Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 gdzie schować wspomnienia do szkatułki czy do dzbanka żeby były zawsze pod ręką by nie kryło ich zapomnienie a może lepiej jest wspominać ciągle nie tylko tak od święta nie chować po ciasnych kątach niech będą wciąż na wierzchu podpowiedzcie mi proszę mili izolować je czy nie bo ja już sam nie wiem co ma zrobić z nimi by ich nie skrzywdzić 3
corival Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Tak sobie myślę, że na wierzchu wyświechtają się, zabrudzą, wypłowieją... to nie dla nich miejsce. Dzbanek, marne dla nich miejsce. Szacunku żadnego. Proponuję szkatułkę na poczesnym miejscu. Wspomnienia ochroni, a kiedy będą potrzebne, zawsze po nią można sięgnąć. Spodobał mi się Twój wiersz. Ładnie spisane :) Pozdrawiam :)
GrumpyElf Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Jest taki niewyczerpalny dzban sercem zwany. Pozdrawiam, Waldemarze.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Whitman i dziękuje za miłe słowa - Dużo miłego życzę. Witam - piękne to serce - dziekuje za czytanie. Pozdr.radośnie.
Nata_Kruk Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dwa drobiazgi w II- giej, niepotrzebne, wg mnie. Trzecią w ogóle pomijam, to zbyteczne "nadgadanie", Waldku. Treści, jak wyżej.. zostawiam plusik. Pozdrawiam. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że zajrzałaś - dziekuje - Pozdr. ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi