OloBolo Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 malwy słupy telegraficzne w babcinym ogrodzie wielobarwne i krzykliwe jak parada gejów trzmiele zamknięte w kwiatostanach przez małe dziecinne rączki przykładane do ucha piszczącym z przerażenia dziewczynom dziewczyny dziś nie noszą warkoczy a tak fajnie było ciągać je za nie na lekcjach religii gdy udawały że nie zwracają na nas uwagi 6
[email protected] Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @OloBolo Olo aleś podchwycił te chwile, chwile cud... malwy, trzmiele dziewczyny. Wszystkiego dobrego. 1
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @OloBolo Ale się cieplutko się w sercu zrobiło! Nawet mimo tego mokrego bajzlu, który mam teraz za oknem. Miło tak się czasem uśmiechnąć do własnego dzieciństwa. Bo uśmiech tu raczej widzę, a nie rzewną tęsknotę ;>
corival Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @OloBolo Co też to za malwy były w tym ogrodzie :) Również nie bardzo spodobał mi się ich opis. Sam fakt, że były i tkwią we wspomnieniu jest uroczy. Trzmiele śliczne, ale psoty warkoczowe... ;) Sama miałam długie warkocze :) Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Fajne, wielu miało takie ogrody, mój był w Łodzi. Wydawał się olbrzymi, było 50X 50 m. Już go nie ma, a z tymi dziewczynami też tak było:) 1
beta_b Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 momenty były, miły obrazek i wspomnienie, bb 1
GrumpyElf Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Sielskość, beztroskość, niewinność, ... Poproszę jeszcze :) 1
Rekomendowane odpowiedzi