Pan Ropuch Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) boli mnie głowa tabletka gotowa mam fantomowe odczucie telefonu dzwoni mi w uszach i po kryjomu robię workauta szybkie sudoku dopada mnie niepokój w pracy i w tłoku coachu psychoterapeuto poratuj z amoku feng szui sześć kroków oddechu valium odstawić piwko siedzę w pokoju jak skała feng szui sześć kroków oddechu valium już działa uśmiecham się w duchu bez poprawności w dupie mam słabość ukrytą w słabości Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 6
GrumpyElf Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ale dobre! Czytając czekałam aż użyjesz słowa seppuku, które mogłoby fajnie zagrać z sudoku i feelingiem w tym wierszu :) 1
beta_b Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetne! łącznie z puentą. bb 1
Pan Ropuch Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Też mam swoje narkotyki w tym roku póki co stepuję :) Kręcą mnie te cyferki szczególnie ile jajek spaliłem :DDD Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
GrumpyElf Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Takie dragi to ja rozumiem. 1
Rekomendowane odpowiedzi