Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ostatnim spojrzeniem Abla zastygam w wierze twoje ręce przynoszą dreszcze niechcianych mrówek z nieśmiałych warg plotę wianki rzucając na źrenicespadłaś z księżyca tracąc głowę Pan Twardowski wykrzywia usta niezrozumieniem podaje mi spadające gwiazdy wszystkie nadziewam na twoje marzenia za uśmiech przyjmę miskę soczewicy
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witaj Agato! przede wszystkim: 'podaje mi spadające gwiazdy wszystkie nadziewam na twoje marzenia za uśmiech' -znakomicie sformułowane, podoba mi się Twój styl, mam nadzieję, że teraz będziesz już na forum regularnie :). pozdr./Wik
patrycha Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a mnie sie wydaje, że to jest przekombinowane. mam dzisiaj wprawdzie wyostrzony zmysł sceptycyzmu ale mimo wszystko momentami ciężkawe... Pozdrawiam cieplutko
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jay Jay dzięki za komentarz, Patrycho: jeżlei znasz mój styl to wiesz ze ten utwór jest wyjatkowo łątwy w odbiorze Pozdrawiam Agata
złota lenka Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam! Dziekuję za dotrzymanie słowa... :P Ładnie... wiersz zmusza do refleksji i głębokiego wczytania się... nie powiem o czym jest dla mnie... ale bardzo do mnie trafia... Nie poprawiam w budowie i środkach przekazu lepszych ode mnie, wiec skupiłam sie na doznaniach i emocjach jakie we mnie wywołał... :) Pozdrawiam lenka PS. Zapraszam do siebie...
Jacek_P. Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Agatko! Masz rację, że łatwy w odbiorze i przemawiający otwartym kodem. Pięknie, koronkowo skonstruowany. Wszystko w nim krzyczy szeptem o dwóch kroplach wody. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Ja.
Mea Liberta Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ajjt, ja mam jak zwykle swoją głowę i swoje odebranie, które oczywiście jest niewspólmierne z tym, co ty chcesz przekazać;) ale co do dosłowności... czyżby podmiot cierpiał?;) miską soczewicy dostać - rzeczywiście nieprzyjemne:] literówka czy zamierzone?
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej;) spokojnie odwiedze:)Ciesze się ze trafia, na tym chyba najbardziej zalezy mi":) Trzymaj się ciepło Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 [quote=]Tak, Agatko! Masz rację, że łatwy w odbiorze i przemawiający otwartym kodem. Pięknie, koronkowo skonstruowany. Wszystko w nim krzyczy szeptem o dwóch kroplach wody. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Ja. Ktoś mnie znowu rozpieszcza:> Pozdrawiam ciepło Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mea oczywiście sprawne oko humanistki wychwyciło literówke- i bardzo dobrze. Poprawiam:D Trzymaj się ciepło Agata
Regina Misztela Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Tytuł mnie przeraził, myślałam, że owszem będziesz pisała o gwiazdach..ale tych co matowieją papier, a nie rozświetlają serce. Przypomniał mi się użyty przez kogoś zwrot płynąca magia, taką właśnie metafizyką jest ten wiersz. pozdrawiam ciepło.
Luthien_Alcarin Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dzięki za poświęcona chwilę, tytuł:ostatnio lubie "baśniowe tytuły", choc rzeczywiście mogą się one kojarzyć komuś z lukrowanym kiczem, myśle ze po przeczytaniu utworu tworzą z nim klarowną całość:) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi