Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 (edytowane) @OloBolo Oglądałem Łukasz Jasiński @OloBolo Seriali co do zasady nie lubię, a czasami oglądam dla zbicia czasu na Netflixie z polskimi napisami. Łukasz Jasiński Książka: Elżbieta Cherezińska - "Legion", a film - to: Łukasz Jasiński Edytowane 8 Maja 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2025 @Roma Przejrzałem wszystkie filmy, a jak mówi przysłowie: pokaż mi - co oglądasz, a powiem ci - kim jesteś, końcowy wniosek? Siedemdziesiąt procent tutejszych użytkowników to fantastyczni marzyciele, ludzie pierwotni i dorosłe dzieci... Łukasz Jasiński
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2025 (edytowane) @OloBolo Karol Bunsch to ostatnio mój ulubiony, nieżyjący już pisarz. Przeczytałem jego książkę "Odnowiciel." Staram się o inne jego książki. Zafascynowała mnie także Alicja Nowak swoją książką "Płomień w kolorze lawendy." Co do serialów to lubiłem bardzo oglądać "The Twilight Zone" komentowany przez Rod Serling. Natomiast jeśli chodzi o filmy, są dwa, których nigdy nie zapomnę: "Wołyń" i "Katyń." Oczywiście trudno po prostu wybrać jedną książkę lub film, czy nawet serial, ponieważ wybór jest ogromny w międzynarodowym jak i polskim zbiorze. Pozdrawiam Cię @OloBoloserdecznie. Edytowane 10 Listopada 2025 przez Wiesław J.K. (wyświetl historię edycji)
aniat. Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @OloBolo Mój ulubiony film to : „ Co się wydarzyło w Madison County” a serial… Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. „ Noce i dnie” , tak samo. Oglądałam go już tyle razy, że znam go na pamięć. Ta epoka, stroje, świetna postać Bogumiła i Barbary( to ja). No i nasza, polska wieś. Pozdrawiam. 1
hollow man Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego @aniat. "Co się zdarzyło w Madison County" - niezapomniani Streep i Eastwood. 1. Ojciec Chrzestny 2. Czas Apokalipsy 3. Joker 4. Fortepian 5. Oczy Szeroko Zamknięte 6. Scarface 7. Wiosna, lato, jesień, zima... i znowu wiosna 8. Oldboy 9. Wściekły byk 10. Lśnienie 11. Milczenie owiec 12. Okruchy dnia 13. Solaris ... możnaby długo wyliczać. 1
Rekomendowane odpowiedzi