Donika Kuźniewska Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 już nie ma sensu wszystko antynormalne nic się nie zmienia za dlugo ten dziwny smak ten dziwny odór świata mgła smutku rozpostarła swoje skrzydła te dziwne suche oczy trzeba w nie wlać blask ta dziwna klatka z myśli chcę krzyczeć szeptem niesłyszalnym chcę patrzec oczyma niewidzącymi zanim pojawi się Anioł chcę zasnąć
Kasia_Szymańska Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 "rozsostarła" - "rozpostarła". Może zamiast "antynormalności" lepsza by była "anormalność"?
Donika Kuźniewska Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 dziekuje i pozdrawiam tyuł zmieniam dobry pomysł
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 1.zadlugo ?? - co to jest? 2.Na końcu wyrósł muchomor w postaci wielokropka, ja bym go wysłał do nieba. 3.Nie ma w ogóle elementu zaskoczenia, do przeróbki, na warsztat w głowie i zaczarować. (to tylko moje skromne zdanie, bez urazy) pozdr./Jay
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 " już nie ma sensu wszystko antynormalne nic się nie zmienia "- dla mnie ten frahgment rozciagnięty, już po pierwszym wersie czytelnik łapie o co chodzi, a podmiot liryczny wałkuje mu zagadnienie dalej pointa z trzemakropkami: czytelnik się na nich zawiesza z niesmakiem, warto byłoby usunąć, gdyś takowa interpunkcja nie wprowadza nic oprócz zamieszania, no i chyba zbyt wtórne zwroty: "rozpostarła swoje skrzydła", "mgła smutku " Jest potencjał, ale chyba byłoby warto doszlifować tekst: nie mów wszystkiego wprost bo znudzisz czytelnika, baw się słowem, używaj porównań (tylko nie tych powszechnie znanych):) Pozdrawiam Agata
Donika Kuźniewska Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dziekuje pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi