corival Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Kurz nad polami bociek szuka znajomych wśród zapachu zbóż. 4
Gość Radosław Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 Do tej pełni jeszcze pozostało trochę. Jest się o co oprzeć w tej krótkiej formie. Pozdrawiam
corival Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Radosław Nie do końca pojęłam, ale cieszy mnie Twoja uwaga poświęcona mojej drobince :) Pozdrawiam :)
Gość Radosław Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @corival Pisząc o pełni miałem na myśli czas, kiedy są żniwa, gdy już zboża dojrzały.
corival Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2021 @Radosław Dziękuję za wyjaśnienie, tego właśnie nie zrozumiałam. Tak, jeszcze trochę... tak do końca lipca przy dobrej pogodzie :) Pozdrawiam :)
corival Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2021 @iwonaroma Dziękuję za odwiedziny :)@Dag O tak, ale obawiam się, że nie jest z tego powodu mniej drapieżny. Zmienił tylko teren. Bardzo mi miło Dag, ze zerknęłas. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi