Pan Ropuch Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 w Guantanamalo sumienia ludzi się palą w Guuuaantanamaaalo wspaniale wszyscy się bawią dzisiaj tortury więzienne szczury woda do gardła to konfitury gwałty rozboje tak robią kowboje stoisz skulony czterdzieści osiem godzin bez snu upodlony w Guantanamalo sumienia ludzi się palą w Guuuaantanamaaalo wspaniale wszyscy się bawią zeznanie gradka terrorystyczna siatka brawo rednecki metodami bezpieki koszulka kubek i hamburgery kręci się biznes prosto z kamery to jest protestsong na melodię Guantanamery w Guantanamalo sumienia ludzi się palą w Guuuaantanamaaalo wspaniale wszyscy się bawią 2
GrumpyElf Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Ależ Ty masz wyobraźnię...! Pasy trzeba zapinać. Czy mogę spytać co Cię tknęło, aby pisać o więzieniu w Guantanamo? Przerażające co tam się wyprawiało, mam nadzieję, że już nie wyprawia. Starałam się wyśpiewać do Guantanamery, ale treść mnie hamowała, choć refren jedzie do melodii na pewno. 1
Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @GrumpyElfThe Mauritanian polecam, najbardziej uderza fakt że biznes i tak ruszył i zrobił swoje to było tak niedawno i mamy znów o czym oglądać filmy. Warty obejrzenia. Pozdrawiam Pan Ropuch
Nefretete Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @Pan Ropuch Dobrze oddana perpektywa więzienia, w którym piszący są. Nic, tylko cele zmieniać. Zawsze ten sam pokój, tylko ściany inne. W końcu Guntanamera jest częścią naszego życia... Wiersz mi się podoba. Pozdrowienia 1
Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @hopeless daj na luz temu w warsztacie Panie Ważniak ;) @Julia Álvarez Pozdrawiam! Pan Ropuch @GrumpyElf Fajnie że wpadasz i dzielisz się wrażeniami :)
Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) @hopeless Widzę że szukasz przyjaciół zły adres kolego choć negatywna reakcja jest o niebo lepsza od obojętności więc miło mi że nawet nią się dzielisz. Pozdrawiam Pan Ropuch Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Pan Ropuch Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 @hopeless Wielkie rzeczy! popisałbym z Tobą ale takiego marnotrastwa czasu już dawno nie planowałem i tym razem się nie przemogę. Bez odbioru. Serwus Madonno! Pan Ropuch
Rekomendowane odpowiedzi