Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) czy dziś musi być jak wczoraj musi się smucić płakać czy nie może być jaśniejsze częstować uśmiechem przecież wczoraj już minął zamknęły się jego drzwi nie musi wkurwiać blisko nas być dziś to inny świat ma swój horyzont jego nadzieja się otwiera jest piękna ma sens więc wczoraj niech spierdala odpuści sobie niech już nie wkurwia Edytowane 31 Marca 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Gość Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Waldemar_Talar_Talar jeżeli sami tego nie zmienimy, to dziś będzie jak wczoraj. Dużo emocji w Twoich słowach, ale czasami chyba tak trzeba. Pozdrawiam z uśmiechem :)
Nata_Kruk Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... wczoraj już minęło, wg mnie tak poprawnie. Powiadają, że to, jakie będzie dzisiaj, zależy od nas samych.. w dużej mierze racja, chociaż ktoś ciągle próbuje włazić nam w szyki i układa życie za nas. Waldku, wybacz, ale wykonanie nie dla mnie, ze względu na słownictwo. Dobrego jutra życzę. Edytowane 31 Marca 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Lach Pustelnik Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Wkurw, jak mawia moja przyjaciółka, jest czasem konieczny. W Twoim utworze jest niezastąpiony, bardzo na miejscu! Do jaśniejszego:))
Leszczym Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Na tyle na ile znam Twoją poezję to przekleństwa są u Ciebie wyjątkiem. I moim zdaniem skromnym bardzo i nieobeznanym niech tak zostanie;))
GrumpyElf Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Rzeczywiście nie musi, Waldemarze. I tego nam życzę. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - też i się wydaje że czasem trzeba - przecież nie jesteśmy aniołami - dzięki za obecność - Pozdr. wiosennie. Witam - raz z góry raz pod - takie nasze pisanie które raz słodkie a raz nie - dzięki za czytanie. Pozdr. serdecznie. Witam - cieszy mnie twój komentarz - dziękuje. Witam - czasem tak jest - ale to wyjątki które mam nnadzieje nie psują horyzontu - dzięki za czytanie - Pozdr. Witam - dziękuje za wyrozumiałość - Pozdr. uśmiechem. Witam - dzięki za przeczytanie - Pozdr.
Czarek Płatak Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Niezwykle punkowy tekst Waldku. Szacun!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam już Świątecznie - dziękuje i życzę pomyślnych Świąt.
Rekomendowane odpowiedzi