Michał Kurdyk Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Są pewne sprawy, o których zapomnieć nie mogę Jest pewna sprawa, która spokoju mi nie daje Jest pewna osoba, do której zawsze chce wracać Jest takie miejsce gdzie wspomnienia wracają Są takie chwile gdzie chciałbym nie istnieć Są takie myśli, gdy jest się samotnym ... Anioły odleciały z mego świata Nastały znów zimne czasy Serce w kamieniu wykute Gdy tutaj jestem wiem ze ufałem Pozwoliłem kreować mój świat Teraz jestem w ruinach piekła ... W nadziei pogrążam smutek, Staram się nie patrzeć wstecz, Lecz czasem tak bardzo przeszłość wypala się na skórze Wspomnienia tak nie dawno jeszcze tworzone. Teraz nie mogę wierzyć, Tak nagle wszyscy odeszli...
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Rozczochrany ten wiersz, jak dla mnie to nadaje się tylko do przeróbki. pozdr./JJK
Michał Kurdyk Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. On ma tak wygladać.. składa sie w jedeną całość.. skoro twierdzisz że jest rozczochrany to pomyśl jaki stan umysłu ma czlowiek który cierpi.. zatem to jest twoja odpowiedz...
Rekomendowane odpowiedzi