szept wiatru Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Każdy jego poranek zaczynał się tak samo Kofeina, nikotyna plus substancje smoliste To dawało kopa na kolejny dzień walki, Bo ludzie to wilcy, prawda to, zaiste. Każdy jego poranek wyglądał podobnie: Papieros i kawa, a potem komputer, Net, poczta, cybersex, następnie poetyckie-zacisze, Popielnica petów pełna, w rogach roi się od pustych filiżanek kawy. Wychlał hektolitry kawy, serce biło jak szalone, Aberracje biły w głowę, nikotyna zaległa w płucach, Poczuł, jak unosi się nad ziemią, odrywa się od piersi, Wystarczająco silny, by na własną rękę żyć. Warzawa, 30 III 2021 Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji) 3
szept wiatru Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Gosława nie cybersex w poetyckim zaciszu, tylko cyber gdzieś w sieci:) potem ewentualnie poetyckie-zacisze:)
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @szept wiatru Zaszeptał się na... śmierć, co zostało, już tylko ćwierć. Trzymaj się zdrowo i szeptaj dalej.
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Gosława Reniu zobacz przecinki to jednak wielkie zbawienie języka. Miłego dnia.
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Gosława Też... co? Wyleciałem z kontekstu. 1
[email protected] Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Gosława To lepiej dobrze zaokrętować.
Gość Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @szept wiatru Aż z ciekawości sprawdziłem w googlach, czy jest w internetach coś takiego jak "poetyckie zacisze". Jest, kurde, jest! xD Identyfikuję się z Twoim wierszem w znacznej większości. Nie przyznaję się tylko do cybersexu i piwa - reszta jak z mojego życia wzięta :P A, no i to poetyckie zacisze wymieniam na poezja.org ;D
szept wiatru Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) @[email protected] i marynarzem zostać... a potem mieć dziewczynę w każdym porcie:) Edytowane 30 Marca 2021 przez szept wiatru (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Gosława A, rozumiem. Nie wiedziałem, w poszukiwaniach miejsca na wierszyki zatrzymałem się na etapie tego forum ;)
szept wiatru Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Ja już dawno skasowałem tam konto, wyjątkowo nieprzyjazne miejsce to poetyckie-zacisze :)
Leszczym Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @szept wiatru Nie wiem po co, zapewne niepotrzebnie, rękami i nogami podpisuję się pod tym wierszem. Fajnie, że jest ten wyśmienity i świetny technicznie wiersz:)) 1
szept wiatru Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @Leszczym Eeee tam, wiersz jest słaby :)
Leszczym Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @szept wiatru Nie, wcale że nie, właśnie że fajny:) Rogaty:)
szept wiatru Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @[email protected] Grzegorzu, życzę Ci byś również odnalazł w sobie złotą nić natchnienia :)
huzarc Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może cyberseks to jego fach właśnie, jest tyle nowych zawodów teraz wirtualnych;)
Rekomendowane odpowiedzi