ewan_mcteagle Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 powiem ci, ale na ucho albo najlepiej - na żarty jakbym nie powiedział w każdym razie - nie naprawdę powiem ci na niby policzę po cichu na cztery aż gwiazdy zatańczą w głowie parami żoładek zrobi przewrót rewolucję na papierze zamknę ją kropką i nie będzie do czego wracać umownie - sam w sobie umilknę bezpowrotnie
patrycha Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 świetnie! Wprawdzie już mi sie oczka kleją i pewnie dorzucę coś później, ale już teraz mi sie podoba :) Garść zamglonego ciepełka przesyłam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ciekawe to, tylko mi trudno cokolwiek rzec więcej o takiej porze (niestety półprzytomny się robię), wpadnę jeszcze jutro pozdr./JJK
ewan_mcteagle Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 serdeczne dzieki za komentarz. przyznam sie szczerze, ze osobiscie tez mialem watpliwosci co do fragmentu z zoladkiem ale tak jakos mi pasowal no bo wstawic umysl, serce czy inny organ/zmysl i wyjdzie banal. a tak to jest jakos sensownie. jednak musze nad tym pomyslec. dzieki za komentarz
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Bardzo dobre są pierwsze dwa wersy w każdej zwrotce, to właśnie one wywarły na mnie miłe wrażenia chociaż reszta też niczego sobie. ++ pozdr./JJK
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 ewan ja się chyba jednak wyłamię :( przeczytaj wiersz na głos, coś z rytmem nie tak. "żoładek zrobi przewrót" no cóż, rozumiem grę, ale brzmi co najmniej przerażająco. zamknięcie rewolucji kropką - podoba się pozdrawiam serdecznie
patrycha Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Powiem Ci, że jest to misterna robota i bardzo się z tego cieszę. Ode mnie ++ :) pozdrawiam garstką uśmiechu zza szyby
Rekomendowane odpowiedzi