Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Marek.zak1 Mnie też zdarzyło się rozmawiać z Mistrzem! ;D

mistrzu

co zrywasz utrapień pieczęcie

zdradź mi tajemnicę

gdzie wymodlić szczęście

uczniu

czcij ziemniaka

bulwa czyni cuda

z ziemniaka są:

fryty

cziperki

i wóda

Pozdrawiam ;D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A nie, bo to inna pioseneczka i co to za określenie "przyczaiłaś"?  Nie mam tylu tekstów, żeby codziennie publikować i nie mam wsparcia Weny, żeby codziennie pisać. Poza tym, jak wiesz, na tym portalu jest prawie 300 moich tekstów.    Może powtórnie wszystko opublikuję, jak nie mogę dostać się do poprzedniego konta... Dziękuję za odwiedziny

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Współczuję     Ile pącząsiów panienka wchłonęła? Trzeba pamiętać, że im więcej, tym większe szczęście na cały rok! Dziękuję za odwiedziny     Zdrowszy jest smalec, a ludzie potrafią wymyślać różne rzeczy. Szczerze pisząc, to liczyłam na staropolskiego pączka z boczkiem, ale nie ma takich odważnych... Pozdrawiam     Seta i galareta? Dziękuję za odwiedziny     W głębi serducha liczyłam na taki komentarz, dzięki wielkie! Każda (prawie) okazja dobra, żeby się uśmiechnąć. Dziękuję za odwiedziny     @iwonaroma Dziękuję     Na dwie nóżki i jedną rączkę xd Pozdrawiam     I wzajemnie, bo do wtorku trwają nieprzerwanie ostatki, czyli ostateczna rozpusta Dziękuję za odwiedziny     @Marek.zak1 Dziękuję@Łukasz Wiesław Jasiński Dziękuję @Whisper of loves rain Dziękuję @Rafael Marius Dziękuję    
    • @Berenika97     Super! Po Welesie - drugi bóg z mitologii. Dotrzymałaś słowa! :))) Wiersz świetnie się czyta, gratuluję warsztatu i pomysłu. Pozdrawiam. :)
    • @Migrena wspaniale dopracowałeś ten wiersz, bardzo go lubię. Tu dajesz prawdziwy popis swojego talentu.  Pod wrażeniem :)
    • Zarządzanie sobą jest kluczowe, a jakoś nie widziałem żadnych studiów w tej dziedzinie. Umiar jest ważny, tylko ten życiowy ciężar właściwy trudno określić, chyba, że mówimy o masie ciała, to jest tak około 1.05 g/cm3 :). Pozdrowionka.  
    • @andrew pięknie ewangelizujesz.  Podziwiam niezmiennie !
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...