Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Wiersze też miewają zgony mija doba wiersz odpływa ginąc śmiercią naturalną tak na forum się odbywa. Jeśli chcecie poznać teraz w tym temacie moje zdanie wiersz tu niczym nie zawinił bo on walczył o przetrwanie. Winny temu autor wiersza bo splendory chce garściami czerpać oby jak najwięcej więc nie liczy się z faktami. Wstawia ciągle wiersz za wierszem a tym samym wiersz sprzed doby sam kieruje do lamusa pytam - dobre to sposoby? Sam tak czynię nie wiem, czemu i o skruchę mi nie chodzi jeśli jurny jest poeta to i wiersz za wierszem płodzi. Potem szybko go porzuca dla swej weny vel sympatii aby wspólnie spłodzić nowy niczym rodzic bez empatii. 5
Marek.zak1 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Bardzo trafny opis zjawiska, z którym się zgadzam w pełni. Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @Marek.zak1 Więc nie jestem tu solistą już jest duet, trio wnet będzie bo wiem o tym doskonale - nie ma mowy tu o błędzie. Pozdrawiam :) He Ja 2
zyzy52 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 @Henryk_Jakowiec To, co dzieje się z wierszami, wyjaśniłeś bardzo ładnie. Nic tu dodać, tylko podpis pod tym złożyć mi wypadnie. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 @zyzy52 Sami sobie w tym kociołku gotujemy lub pichcimy dania główne bez przepisu więc się zbytnio nie dziwimy. Nasi wierni czytelnicy pewnie inne zdanie mają ale milczą i pod wierszem komentarzy nie wstawiają. Nie brakuje też i takich którzy punktem nas nagrodzą jednak wiersza nie negują a tym bardziej nie posłodzą. Pozdrawiam :) He Ja 1
Gość Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 @Henryk_Jakowiec Jeśli chciałeś wzbudzić wyrzuty sumienia z powodu codziennego spamowania wierszami, to ze mną Ci się trochę udało ;D A tak serio - nie jest tak źle. Niektóre moje wiersze przepadły w zasypie innych utworów, ale są i takie, które od czasu do czasu odżywają, gdy ktoś uparty w nie zabłądzi. Zatem na podstawie osobistych doświadczeń mogę stwierdzić, że nie ma tragedii ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 @error_erros Nie neguję tego trendu bo codziennie też od nowa wiersz rozprawia się z impasem niosąc w sobie mądre słowa. Krytykować nie zamierzam za inwencję i myśl twórczą często sam przy wierszu siedzę chociaż kiszki z głodu burczą. Jestem za tym i popieram lekkość pióra, twórczą wenę czytelnicy decydują i stawiają nam ocenę. Pozdrawiam :) He Ja
Rekomendowane odpowiedzi