autumness Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Czerwone flagi łopoczą na wietrze Czerwone niczym krew Z trudem łapię powietrze Fale biją o brzeg Tonę w morzu łez Czerwone flagi łopoczą na wietrze Czerwone niczym krew Wstrzymuję powietrze Moje ciało bije o brzeg. 2
Konrad Koper Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @autumness Zgrabny ! Uważaj byś pisała o czyś...Wiersz ociera się...
autumness Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @Konrad Koper dzięki za like i za radę :) Jeśli chodzi Ci o powtórzenie pierwszych dwóch wersów to celowo skonstruowałam tak ten wiersz, aby podkreślić/podbić powtarzalność sytuacji.
[email protected] Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @autumness A gdzie masz młot i sierp, nie masz... więc cierp! Pozdrawiam w sobotnie południe. 1
autumness Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @[email protected] także pozdrawiam :)
Konrad Koper Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @autumness Chodziło mi o przekaz- wiersz musi być o czymś !!
autumness Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @Konrad Koper intetpretacja zawsze jest osobistą rzeczą odbiorcy i to jest super. Dla Ciebie jest o niczym, a dla mnie całkiem niezłym kawałkiem mojego życia opisanym w kilku prostych wersach, a także wnioskiem i przestrogą. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Konrad Koper Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 @autumness Ma treść !! Uważaj !
Rekomendowane odpowiedzi