duszka Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Ty i ja i słowa jak kroki małe i duże ich duet - jeden cel i kierunek i dwie drogi coraz bliższe 6
Leszczym Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @duszka piękne, kiedyś w tym temacie poruszyłem zagadnienie "listy priorytetów" i nawet może by ta lista by pasowała do tego wiersza:)) Oj ładna miniaturka, ładna:)) 1
Gabrys Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) mogą być kroki w przeciwnym kierunku których z czasem nie słyszysz Edytowane 11 Marca 2021 przez Gabrys (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @duszka Zazdroszczę Ci, że potrafisz tyle powiedzieć w tak niewielkiej ilości słów!
jazzkółka Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @duszka Dużo tu spójnika "i"... I o to właśnie chodzi...! :-) Bo żeby dwie równoległe drogi zbiegły się w jedną, trzeba znaleźć punkt(y) styczny(e) :-) Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaciekwaiłeś mnie :) Może ujawnisz nam tą listę? Dziekuję Ci za miły komentarz i pozdrawiam! ... bo się do nich przyzwyczailiśmy..? Albo może nie poznalismy jeszcze tego duetu z kimś i błądzimy? Ciekawy impuls, Gabrielu, - dziekuję! A ja boję się, że mi ich kiedyś zabraknie... Czasem chciałabym napisać więcej - tak, jak Ty na przykład :) Dziękuję Ci i pozdrawiam! Nie często mi się udaje, ale jeśli - to nie wiem, skąd to mam... Samo przychodzi :) Dziękuję Ci za miłe słowa i pozdrawiam! To chyba właśnie zaleśy od tego, skąd one płyną.., i z jakiego stanu serca i rozumu. Dziękuję Ci za to ważne uzupełnienie :) Pozdrawiam! Bardzo się cieszę, że tak trafnie wychwyciłaś ukryte w nich znaczenie! :) W tm przypadku miałam wrażenie, że im ich więcej będzie w wierszu - tym lepiej. Serdecznie Ci dziękuje i pozdrawiam!
duszka Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @Ewa Witek @Marek.zak1 @MIROSŁAW C. Pozdrawiam Was i dziękuję za serduszka uśmiechem :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi