Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 pokój z widokiem to(...) tak jak mój ulubiony pokój z widokiem na "może" bo nie każdy go ma a bardzo pragnie mieć by choć powyglądać oknem na to co chce się chcieć 85 i 07 :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Zacznę od Stanisława Wyspiańskiego : "ino oni nie chcą chcieć" fr. "Wesela". U Ciebie w wierszu "chcenie" to myśl przewodnia. Podoba mi się. Szczególne ostatnie wersy: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeciwieństwo "Wesela", to bardzo ciekawe. Pozdrawiam J. 1
Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Justyna Adamczewska kiedyś wesele na wyrywki się znało :) teraz już niewiele pamiętam, ale jak to pisałem, to może miało (wesele) jakiś wpływ? dzięki za czytanie :) @opal dzięki :)
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano. Jednak klasyk to klasyk i w głębi duszy "kołacze się Jego serce". GENIUSZ 1
Rekomendowane odpowiedzi