emwoo Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Antoine W haha, pewnie co niektórzy wzięli to za bardzo do siebie i się oburzyli ;) 1
Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @emwoo rozumiem... rodzaj wyrazu "niektórzy" mówi do mnie ;) 1
Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @emwoo niektórzy - rodzaj męski ;) ;) ;) 1
Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @emwoo @emwoo napisałaś "niektórzy" ;) rodzaj męski :) czyli chłopaki z forum :) a dziewczyny serduszka dały? (widziałem - same chłopaki pod serduszkami, taki przewrotny zgrywus ze mnie)
emwoo Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @Antoine W a nieee, użyłam słowa luźno, niektórzy ludzie czyli i "baby i chopy" ;) żadnej segregacji :)))))) @Antoine W stąd moje zapytanie o co "kaman" :)
Antoine W Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 @emwoo wiem - ja tylko żartowałem, bo widziałem że same chłopaki serduszka dały, a dziewczyn nie było i stąd pomysł na żart. Miłych snów. 1
emwoo Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @Antoine W chłopaki serca swe oddają mi chętnie - zupełnie jak w życiu hihi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
emwoo Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @hopeless @hopeless witam serdecznie :) a może po prostu przekażemy sobie znak pokoju? zdawało mi się, że już to uczyniliśmy wcześniej, kilka komentarzy temu ale ... zgody, która buduje nigdy dość ;) zatem z mojej strony przesyłam szczery uśmiech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ciepło serca miłego dnia!
emwoo Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @hopeless :) wyciągam dłoń z dobrego serca, naprawdę :) i nie mam Tobie nic za złe. dziękuję za to co przed chwilką napisałeś. to piękne umieć przepraszać. doceniam. @hopeless i smacznej kawki :)
[email protected] Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @emwoo "Jeśli odczułem że znalazłem uznanie u wszystkich, znaczy że osiągnąłem już pełnię własnej próżności." - Stefan Pacek. Pozdrawiam @emwoo. 1
emwoo Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @[email protected] eeee, to dobre jest, nie znałam. Święte słowa ;) pozdrawiam czule, Grzesiu :)
[email protected] Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Nie znałaś bo to nieznany polski felietonista i aforysta, to nie Horacy, Sztaudynger czy Seneka.
Nefretete Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @emwoo Prima! wiersz. I co mogę napisać? że zrozumienie obojga ludzi , mija się czasami racją! W tym wszystkim, chodzi jedynie o zrozumienie,; nie tarcze, które sobie stawiamy czy krzesimy kamieniem o kamień... Zastanawam się, czy dzisiejszy podział ról, ma jakieś znaczenie. A przecież ! To takie proste, dojrzeć drugiego człowieka, jego empatię, jego prośby ( ewentualne ). Po niewysłuchaniu, braku zrozumienia, zaczyna rodzić się choroba, która wykszatłca ślad... Pozdrowionka! 1
emwoo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak, lepiej bym tego nie ujęła :) Dziękuję za pochylenie się nad wierszyskiem, kolejnym już ;))) @Nefretete P.S i pewnie idziesz zaraz spać, haha :) bo często takie zdanie czytam w Twoich komentarzach :) Stary Seba ciągle śpi ...
Nefretete Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) @emwoo Staram się nadrabiać braki w komentowaniu! A nóż, coś mi wena wyskrobała -:)) przed snem @emwoo Narąbany niedźwiedź zwiedza swoją jaskinię -:)) - hahhaha. Wiesz? Dostęp do ula -:) Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Nefretete (wyświetl historię edycji)
emwoo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @Nefretete hehe, misiek chyba za dużo miodku pitnego spożył :)
Nefretete Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @Nefretete Czasami drapię pazurami drzewa, czasami wyję w nów-:)) 1
emwoo Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wilkołaku ;))
Rekomendowane odpowiedzi