iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 nie nakarmię się wiarą nadzieją miłością w potędze snów zjedzą mnie - aż do kości 2
Gość Radosław Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Ale w odwrotną stronę można działać.
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I trzeba :) Dzięki
Gość Radosław Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @iwonaroma Tak. Wtedy podmiot wkłada serce w te znaczenia i one wtedy są żywe.
WarszawiAnka Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) A ja widzę to tak: głodnych słów nie nakarmię wiarą nadzieją miłością zjedzą mnie aż do kości Pozdrawiam :) Edytowane 2 Marca 2021 przez WarszawiAnka formatowanie (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żywe i żywiące :) również zdrowotnie :) hmmm.. przemyślę i jutro odpowiem, bo coś dziś mam gęsty dzień ;) Również zdrówka
Marek.zak1 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Kiedyś na obozie sportowym śpiewaliśmy: My chcemy jeść, my chcemy pić, miłością nie możemy żyć. a jedzenie było bardzo słabe. Takie skojarzenie:)
iwonaroma Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Dzięki :D miłość miłością, ale też są inne potrzeby :) Wracam do Ciebie, Aniu. Twoja wersja z trochę innej perspektywy. Głodne słowa nie nakarmią, ale są ponoć tacy, co potrafią je nakarmić :) Ale to wyjątki... mimo to, sprawa nie jest przesądzona :)
WarszawiAnka Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie Twój wiersz do mnie przemówił. :) Pozdrawiam 1
jazzkółka Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 @iwonaroma O, trafnie... Jak o słownym bulimiku, który zajada wewnętrzną pustkę - pustymi właśnie, nic w sumie nie znaczącymi słowami, by wyobrażać sobie życie, lizać je przez szybkę (ew. - ekran laptopa). Świetna kondensacja myśli, Iwonko. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) zdrówka też @Gosława :) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi