beta_b Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Franku, wrzucaj do biedronki, dzieci się czegoś nauczą, dorośli pośmieją a ty wesprzesz domowy budżet. Fajne. bb
Gość Franek K Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @Pan Ropuch To żeś Pan jeszcze nie złożył skrzeku? Najwyższa pora ;) Rysunek wyszedł spod kredki Dot (dopisałem). Dzięki i powodzenia w... rozmnażaniu :) @beta_b Dzięki Beta, a będziesz w jury? Fifty-fifty? ;)
Pan Ropuch Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) @Franek K Super że podpisane jak widać współpraca się opłaca. Efekt niezapomniany. Teraz tylko życzę nam więcej i więcej takich komityw na tym portalu. @dot. Pozdrawiam autorkę rysunku! Pan Ropuch Edytowane 3 Marca 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @Pan Ropuch Jak to mówią - w kupie siła :)
M_arianne Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) @Franek K Dobrze mi się przeczytało śmieszną bajkę - daję słowo, choć od zupy kapuśniaczka, nie od dziś - wolę grzybową. Edytowane 4 Marca 2021 przez _Marianna, (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 @_Marianna, Ja tam wolę barszczyk, Nie biały - z buraków Tam też można grzybki Dodać - kwestia smaku. Dziękuję Marianno i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi