Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Zaczynajcie beze mnie na pewno nie zdążę mam kolejny pogrzeb bardzo nieprzyjemnie wczoraj głośno żyją a dzisiaj już gniją kolejne marzenia odkładane na później znów skończyły w trumnie piasek zapomnienia w dłoniach Alzhaimera dół przykrywa równo 6
BPW Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Dzięki temu wierszu można lepiej zrozumieć śmierć. ⚰
Gość Radosław Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Dobre! Andrzeju, pakiecik wersów nam dałeś, ku przestrodze. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 @BPW Dzięki. Niech moc będzie z Tobą życie przygodą a Pani z kosą niech się nie śpieszy zanim nie wydasz stu tomów wierszy Pozdrawiam @Radosław Dzięki. Grabarze - marzeń to nie jest dobre zajęci . Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 O rety, jaki smutas a tu w słońcu pełna wiosna. Pozdrawiam
BPW Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy u kogo taka piękna wiosna. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale grunt to dobre nastawienie! Pozdrawiam. :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 @Marek.zak1 Jak pisałem słońca nie było. 30 grudzień . Impreza u Tomka. Ognisko bo pandemia. Zawsze było inaczej i tłumnie. Teraz mniej tłumnie. Żona zasmakowała w chinszczyźnie i 10 dni z głowy. Zawsze złośliwa. Urodziny przyjaciela online Sylwester online Trzech króli online ( zawsze się spotykaliśmy i śpiewaliśmy kolędy - przynajmniej na początku) Całe triduum spędziłem w domu. Wesoły nie byłem - stąd smutas. Pozdrawiam 1
Marek.zak1 Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Teraz wszystko jasne. Współczuję i rozumiem. U mnie wiosennie, a to jeszcze reperkusje z zimy i pochodnych. Pozdrawiam zatem i życzę zdrowia i pogody ducha..
BPW Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Ja staram sie w tej pandemii zachować małą nadzieję na lepsze jutro. Trzeba zacząć dostrzegać pozytywy. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) @Marek.zak1 Damy radę. Tylko żona miała wirusa. Ja bez zmian - ujemny. Dzieci też. Podobno piszących nie rusza. Jeden wirus wystarczy - jest zaborczy i innych nie wpuszcza. A dzisiaj słońce i +7. Pozdrawiam i dziękuję. @BPW Z wirusem jak z weną. Przychodzi, odchodzi. I tego warto się trzymać. On niech odejdzie a wena niech przybędzie. pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2021 przez Andrzej_Wojnowski (wyświetl historię edycji)
bona Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Po prostu podoba mi się, wiersz prosty, nienachalny, treściwy. Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo autor prosty, nieskomplikowany, Samotny, niekochany itd. Oczywiści mijam się z prawdą. Dziękuję i pozdrawiam
bona Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 @Andrzej_Wojnowski - prosty nie w sensie negatywnym, wręcz przeciwnie. Napisać prosty wiersz a niebanalny to umiejętność. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi