Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Lutego 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 radość go spotkała rzekła aleś głupi nieraz byłeś obok a się oddalałeś ja potem płakałam ty zaś udawałeś twardziela którego nic nie boli jednak po czasie mocno cierpiałeś czując się losem skrzywdzony ja byłam tuż obok ty mnie nie widziałeś tylko pytam dlaczego 9
BPW Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Fantastyczny wiersz. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar Czesławiejesz Waldemarze "Który skrzywdziłeś człowieka prostegoŚmiechem nad krzywdą jego wybuchając,Gromadę błaznów koło siebie mającNa pomieszanie dobrego i złego,Choćby przed tobą wszyscy się skłoniliCnotę i mądrość tobie przypisując,Złote medale na twoja cześć kując,Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli,Nie bądź bezpieczny.Poeta pamięta.Możesz go zabić - narodzi się nowy.Spisane będą czyny i rozmowy." Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Cóż, ponoć cierpienie uszlachetnia (do pewnego momentu), a strefa dyskomfortu przyczynia się do rozwoju. Więc jest jakiś sens w takim niedowidzeniu.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje uśmiechem - @Andrzej_Wojnowski - miłe twoje dziś odwiedziny za które dziekuje. Witam - zgadzam sie z tym twierdzeniem - dzięki za czytanie. @Natuskaa - @Ilona Rutkowska - @zyzy52 @Leszczym - @Marek.zak1 - wszystkim gorące śle podziękowania 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @Ilona Rutkowska - dziękuje za głosik jest miły. 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ, to cały głos jest... ;) Cieszę się, że miły, bo Twój... mądry - umykają nam powody do radości, oj umykają...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 @wixx - dziękuje. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 @Kot - dzięki miły Kocie -
Rekomendowane odpowiedzi