Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Tango czysto purnonsensowne

Rekomendowane odpowiedzi

@8fun Witaj. Pewnie mi nie uwierzysz, ale nie czytałam Twojego wiersza. Słowo zuszki!

Bo rozumiem, że cytując swój wiersz to właśnie sugerujesz -?

Czy widzisz, prócz samego konceptu zabawy słownej, oczywiście, oraz sformułowania "czysty purnonsens", jakieś podobieństwa miedzi naszymi utworami? 

Proszę Cię o odpowiedź, bo jakoś dziwnie Misię zrobiło po tym ostatnim cytacie o "glorii i chwale". 

Pozdrawiam serdecznie 

Monika

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ta, już sugeruje... chciałem, żebyś przeczytała mój, bo są na ten sam temat :)

Niepotrzebnie przejmujesz się tym, co pomyślą o Tobie inni, nawet gdyby ktoś pomyślał, że kłamiesz to, będzie w błędzie. Ty dobrze o tym wiesz — co tu roztrząsać, udowadniać?  Nie wierzysz mi, trudno — żyjemy dalej. On w fałszywy przekonaniu, Ty w prawdzie... dziękuję dowidzenia :)

Tak, są kiepskie ;)

Pozdrawiam :)

Kobiety raczej wolą być przyłapane na kłamstwie... jak dajmy na to, bez makijażu, bądź nieuczesane... patrz pan... a tu... taki numer...

@8fun

Dzięki za za/angażowany komentarz. 
Jeśli chodzi o ostatnią uwagę (ciekawe, czego swoją drogą obawiają się faceci....), to jak kulą w port, jeśli o mnie chodzi. 

Co do jakości wierszy, to mów za mnie, nie za siebie. ;)
Bo tak, wiem, to kiepski wiersz. Mój, oczywiście.

Dlatego bądź konsekwentny i wyjmij proszę swój głos z tego pucharka. :)
Chyba że zrobiłeś to "dla fana", ale nieee...  Przecież nieważne, "co sobie inni pomyślą. Czyli druga opcja - pewnie to - "czysty purnonsens".

Z mojej strony tutaj to wszystko. 
Pozdrawiam. 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Właśnie, to miałem na myśli - nie zrozumiałaś mnie :(

;) = "żart", "nie bierz tego na serio" itp.

Wyluzuj i przeczytaj, jeszcze raz co napisałem:) Co do prywatnej wiadomości, którą mi wysłałaś — nie rób tego więcej:(Pisząc o innych forumowiczach, stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji, gdyż zgodnie z moimi zasadami, powinienem ich o tym poinformować. Z drugiej strony, nie chce naruszać prywatności korespondenci. Wiem, że przyczyną tego zamieszania jest niezrozumienie. Wiec jeszcze raz powtarzam — nie uważam, że Twój wiersz to plagiat itp. Co do PM zostawiam, tak jak jest - nie ma sensu tego ciągnąc dalej.

Edytowane przez 8fun (wyświetl historię edycji)