Lidia Maria Concertina Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 W błogosławionym stanie nocy Odliczasz gwiadzdy od rachunku za stan upojenia - gdy zrozpaczony liczysz owieczki tej starej renegatki, Miłości I pobrzękuje lód - kuligi mkną dalej przez szklankę wody ... W ustach. To co: pomilczymy złączeni tylko nimi ... ? (Znów zmienisz pociągi, wkładki do butów i rajskie sady) Znad rurki z kremem wszystko wygląda lepiej. Z okien w dachu ... jakby ... wolniej Niebo pluje mi w twarz Ulewa! W ilu ciężarówkach przewożą dziś zaufanie? Nie wiem, stoję na poboczu od początku życia i jeszcze nigdy nie przyszedł mi do głowy autostop Nie zatrzymam się. 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam - są fajne momenty więc podoba mi się - Pozdr.wieczorowo
Gość Franek K Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2021 Dostrzegam tu pewną niespójność. Skoro "stoję na poboczu", to jak mam się nie zatrzymać?
Gość Franek K Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2021 @Jacek_K Myślę, że to raczej ja mam podwyobraźnię :(
Lidia Maria Concertina Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Dag Wow, dziękuję! :) (z tomikiem raczej będzie ciężko, ale resztę jak najbardziej da się wyczarować) Pozdrawiam! @Franek K Właśnie o to chodzi, że się nie da, a jednak można ;) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi